iPhone 16 vs iPhone 15 Pro

Kuzende var ve sadece gereksiz iPhone savunuyor.
O telefon resmen belediye dağıtmış gibi alıyorlardı ve hala alanıda var gereksiz bir şekilde.
Aynı fiyatlara yıllardır kat ve kat iyileri var.
Ve üstüne aşırı kötü 828p LCD ekran var aşırı dandik.

Tabii sizin tercihiniz, bana göre OnePlus 12 veya Xiaomi 14 Ultra daha iyi(tasarım arayüz vs.)
Haklı olabilirsiniz ama iPhone’dan devam etmeyi düşünüyorum geçmişte android kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım o yüzden alırsam 16 ya da 15 pro alacağım

Haklı olabilirsiniz ama iPhone’dan devam etmeyi düşünüyorum geçmişte android kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım o yüzden alırsam 16 ya da 15 pro alacağım
Siz bilirsiniz tabi,ama bana göre Üst seviye bir android denerseniz pişman olmazsınız.

16 serisi inceleme
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15 serisi inceleme
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüzeysel incelemeler fakat fikir açısından size bir fikir verebilir.

Telefonum çok eskidi ve şarjı sıkıntılı.

Anladım, düz IPhone'lar pek mantıklı tercih değil. 15 Pro almanızı öneririm. Malum ekonomi sebebiyle arkadaşlar lüzumsuz diyor ama bu konuyu açtığınız için demek ki buna uygun bütçeniz var. İkisinin arasından en mantıklı seçenek 15 Pro olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…