iPhone 16 vs iPhone 15

nasteisha

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, ay sonunda telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda 15 16 ve Pro modelleri var bir telefona 90k vermek mantıklı gelmiyor bana ama gönül işte 15 ve 16 arasında çok fark var mı y?

13 Pro Max, 14 Pro Max bakabilirsiniz. Size tavsiyem budur. Ama ikisi arasında zorunda olursam 16'yi seçerim. İslemci yönünden daha güçlüydü sanırsam. Yanlissam düzeltin.

Yanlış bilgi
Çok Fark var.

iPhone 15'te 14 işlemcisi var. 16'da Pro ile aynı işlemci. Aynı zamanda 8 GB RAM var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, ay sonunda telefon değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda 15 16 ve Pro modelleri var bir telefona 90k vermek mantıklı gelmiyor bana ama gönül işte 15 ve 16 arasında çok fark var mı y?

Yanlış düşünüyorsunuz. Düz modeller asıl aldığın özellik verdiğin para bakımından çok daha pahalıya geliyor. Pro serisi fiyat performans açısından daha mantıklı. İlla 90k vermek zorunda değilsiniz 16 Pro'ya. Size 16 Pro'yu neredeyse hiç aratmayacak 50k bandına 2. el 14 Pro var. 14 Pro, her yönden düz 15'ten iyi düz 16'dan da birçok yönden iyidir.

Telefoncuda çalışıyorum ve şunu söyleyebilirim ki 15 Pro ile 16 Pro arasında aman aman diyecek kadar bir fark yok. Düz modelleri de şahsen tercih etmem. Şu an 15 Pro kullanıyorum ve gayet de memnunum.

Yanlış düşünüyorsunuz. Düz modeller asıl aldığın özellik verdiğin para bakımından çok daha pahalıya geliyor. Pro serisi fiyat performans açısından daha mantıklı. İlla 90k vermek zorunda değilsiniz 16 Pro'ya. Size 16 Pro'yu neredeyse hiç aratmayacak 50k bandına 2. el 14 Pro var. 14 Pro, her yönden düz 15'ten iyi düz 16'dan da birçok yönden iyidir.

Hocam ikinci el almak istemiyorum aslında bir ara 15Pro'ya bakmıştım zaten 16 Pro ile aynı fiyatta geziyorlar büyük ihtimalle 16 Pro alacağım.

Aynı türleri üzerinden bakarsak(düz 15'e düz 16, 15 Pro'ya 16 Pro denklemesi ile) kesinlikle 16 serisini öneririm. 15 serisine kıyasla daha sorunsuz ve iyi. Farkada değer genel olarak. Bu kadar para vermek istemezseniz, ağır kullanıcı değilseniz dediklerinizin alt serisinin Pro modelide bakılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı