iPhone 16 vs iPhone 17

Bütçe
65k

msngur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 60 bin param var. 17 için para biriktirmeli miyim yoksa 16 alıp geçmeli miyim? Öğrenciyim para kazanmıyorum, biriktirdim. 120Hz pek işime yaramaz ama 3000NIT güzel olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 Pro Max kullanıcısı olarak 17 serisine geçmeye gerek görmüyorum. iPhone 17 serisi ile 120Hz ekran standart olması güzel bir detay tabii ama sen öğrenci adamsın, aradaki rakamı biriktirdin diyelim adaptörüydü kılıfıydı ekran korumasıydı derken sana 80'e gelicek. Hem bu senin ömürlük telefonun olmayacak. iPhone 17'yi alsan ne olacak? 3, 4 yıl sonra yine model değiştirsem mi düşüncelerine gireceksin. o yüzden şimdi iPhone 16'yı al öğrencilik hayatın boyunca kullan sonra 20 serisine falan geçersin.

Aradaki miktar seni ne kadar zorlayacak?
Önümüzdeki ayın bursu da paranın içinde yani baya zorluycak

15 Pro Max kullanıcısı olarak 17 serisine geçmeye gerek görmüyorum. iPhone 17 serisi ile 120Hz ekran standart olması güzel bir detay tabii ama sen öğrenci adamsın, aradaki rakamı biriktirdin diyelim adaptörüydü kılıfıydı ekran korumasıydı derken sana 80'e gelicek. Hem bu senin ömürlük telefonun olmayacak. iPhone 17'yi alsan ne olacak? 3, 4 yıl sonra yine model değiştirsem mi düşüncelerine gireceksin. o yüzden şimdi iPhone 16'yı al öğrencilik hayatın boyunca kullan sonra 20 serisine falan geçersin.
Çook teşekkür ederim yanıtınız için sanırım en mantıklısı bu 16 alıcam sağolunn🙏🏻

Sırf bir telefon için o kadar bütçe zorlamaya gerek yok ama zorlamayacak olsaydı 17 alın derdim. 60hz sizi rahatsız etmeyecekse alın 16 geçin.

Sırf bir telefon için o kadar bütçe zorlamaya gerek yok ama zorlamayacak olsaydı 17 alın derdim. 60Hz sizi rahatsız etmeyecekse alın 16 geçin.

Evet eskiycek illaki teşekkür ederim öneriniz için 16 almaya karar verdim bugün yarın sipariş veririm altın biraz daha artsın diye bekliyorum😅

O bütçeye ikinci el 15 Pro öneririm. 60 bin lira paran gittikten 1-2 ay sonra düz 16 sana “ulan o kadar para verdik bunu mu aldik” dedirtir.

Size sunu söyleyeyim bence iPhone duz model almayin Plus modelini de dusunebilirsiniz ama su yeni getirdikleri camera tusu cok rahatsiz edici bende 15 var duz modeli annemde 16 ve kesinlikle Plus alirdim şarj acisindan 15 cok kotu pil konusunda. Bence o paraya artik S25 Ultra filan varsa ona da bakabilirsiniz he yok illa iPhone istiyorsaniz bence 16 alcaginiza 15 Plus bile bakabilirsiniz ama katiyen Plus modelleri tercih ederim eger pil sizin icin onemli ise. Ben TR'den yasamiyorum fiyatlar hakkinda hakim degilim eger dedigim gibi butceniz yetiyor ise Plus oneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı