iPhone 16 vs S25

Samsung S24 Plus kullanıyorum IPhone'lerden kat kat iyi ne donma ne kasma kamera problemide yok. iPhone para israfı ama kullanışlımı gene de kullanılır ama dediğim gibi S25 gibi bir telefonla kıyaslanamaz.

Hocam size herhangi bir soru sormadım ama mesajınızdan sizin de Samsung sevginizi anladım, konu sahibine sormuştum.

Hocam size herhangi bir soru sormadım ama mesajınızdan sizin de Samsung sevginizi anladım, konu sahibine sormuştum.

Samsung sevgim evet var iPhone sevgimde var zamanında kullandım gayet kullanışlı güzel bir telefon buradaki sorun S25 ile iPhone 16 gibi bir yer israfının kıyaslanması. Tamam iPhone 16'da güzel ama S25 ile kıyaslanacak durumda değil.

Sevgi ile öneri yapılmaz, mesajınızda IPhone'lerden kat kat daha iyi derseniz o iphonelerden biri olan 16pm gelir sizin S24 de arkasından kat kat bakar iki telefonunda kullanım ihtiyaçlarına göre alıcısı çıkar önemli olan konu sahibinin neye ihtiyacı olduğu telefondan ne istediği.

Vatan Bilgisayar'ın kendi web sitesinden iPhone 16 ile Samsung S25 karşılaştırdım ve fotoğrafları aşagıya ekledim.

Boş sekmeleri kapadım ve sonuç şimdi bana hala iPhone 16 mı iyi diyorsunuz? Neyi iyi arkadaş neyi? Arkasındaki 2 kamera mı? Dış görünüş mü neyi?
Karşılaştırmada Sol taraf Samsung sağ taraf iPhone.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi.

Ben size iPhone 16 savundum mu ya da iyi dedim mi? Kullanıcının isteklerini dinlemek lazım dedim, ben de biliyorum karşılaştırma sitesi açıp karşılaştırmayı.

Konudan bağımsız trollsunuz sabahtan beri iPhone özelliği sayın diyor millet bir şey dediğiniz yok.

Ben size iPhone 16 savundum mu ya da iyi dedim mi? Kullanıcının isteklerini dinlemek lazım dedim, ben de biliyorum karşılaştırma sitesi açıp karşılaştırmayı.
Karşılaştır ozaman biliyorsan.

iPhone 16, S25'den kat kat iyidir diye bir şeyi kimsenin söylediğini sanmıyorum. İkisi de alınabilir telefonlar. Siz 120hz olmadan yapamıyorsunuzdur, başkası için hiç önemli bir detay değildir mesela. Kim ne alıyorsa alsın fazla takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…