iPhone 16 vs S25

60 Hz'lik bir telefona o para verilmez, s25.

Oyun oynamak için almıyor ki.

Yakın zamanda telefon alacağım, eğer bu yaz alırsam iPhone 16 ya da Samsung S25 alacağım. İkisi arasından sizce hangisi ve bunlar yerine bu iki markadan alternatifiniz var mı?
Seneye yazın alırsamda 16 Pro Max'ya da 17 serisinden alacağım ya da S25 Ultra ya da S26 serisinden alacağım. Bunlar arasından sizce hangisi ve bunlar yerine bu iki markadan alternatifleriniz var mı?
Kullanım amacı olarak Instagram'da kaydırıyorum mesajlaşıyorum yani günlük hayatta kullanıyorum lazım olunca fotoğraf falan ama öyle sürekli fotoğraf çeken birisi de değilim. Yani kısacası günlük kullanımda kullanacağım yani öyle okul için falan ilgilenmiyorum telefonla. Onun için bilgisayar alacağım zaten.

İşim acilleşti telefonumun anakartı yanmış şu anda alacağım iPhone 16 ya da s25.

Sana daha çok iPhone 16 lazım bence ama IPhone'ların vergisi ülkemizde çok daha fazla.
Yapabileceklerimin sınırı olmasın diyorsan da s25.

IPhone'lar kesinlikle daha iyi hissettirir özellikle malzeme kalitesi ve işletim sistemi ile.

Ben iPhone 11 Pro Max kullanıyorum cihaz eski olduğu için ve batarya sağlığı düştüğü için çok sinirlendiriyor bu yüzden sanırım iPhone alınacaksa en yeni iPhone alınmalı Pro olmasa bile.

Son düzenleme:
İşlemcisine kötü diyor bide iphonenin.
Hocam 16'nin da savunulmayacak eksi yonleri var ama islemcisine de kotu denmesi de o cihaza elestiri olmamali. Mesela en buyuk eksisi 60hz ekrana sahip olmasi ama bunu fazla onemsemeyen insanlar tercih edebilir, bir diger eksisi de fiyati bence cok yuksek mesela ama islemcisine vs kesinlikle laf yok, benim gozumde sirf isletim sisteminden dolayi bile cok ciddi bir artisi var mesela iOS ne kadar son zamanlarda eskisi gibi olmasa da hala gercekten cok iyi.

60hz olmasi da bence satis acisindan gayet mantikli bir politika.

Hocam 16'nin da savunulmayacak eksi yonleri var ama islemcisine de kotu denmesi de o cihaza elestiri olmamali. Mesela en buyuk eksisi 60hz ekrana sahip olmasi ama bunu fazla onemsemeyen insanlar tercih edebilir, bir diger eksisi de fiyati bence cok yuksek mesela ama islemcisine vs kesinlikle laf yok, benim gozumde sirf isletim sisteminden dolayi bile cok ciddi bir artisi var mesela iOS ne kadar son zamanlarda eskisi gibi olmasa da hala gercekten cok iyi.

60hz olmasi da bence satis acisindan gayet mantikli bir politika.
Evet hocam işletim sistemi zaten mükemmel androide kıyasla. Tek eleştirileri 60hz ve fiyatı olması. İşlemcisine kötü denmesi komik olmuş.

Yahu şu konu kaç gündür alevleniyor. Konu sahibinden ricam zaten iPhone 16 almayı kafanıza koyduysanız gidip alın. S25 öneren kişilere sürekli aynı cevapları veriyorsunuz insanlar size Samsung sevdirmek zorunda değil siz de sevmek zorunda değilsiniz. Yukarıda belki 2.5 3 sene sürer değiştirmem demişsiniz ben 2 seneden uzun sürecekse S25 dediğiniz gibi seneye veya ondan sonraki sene değiştirecekseniz iPhone 16 öneriyorum. Lütfen artık aldıysanız konuyu kapatın ki insanlar burada birbirini boşa kırmasın. 2 telefon da pişman etmeyecek.

IPhone alın hocam, S25 daha iyi ama siz iPhone alın.
"S25 daha iyi ama siz iPhone alın."
1746394777772.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı