iPhone 16 yerine ne alınabilir?

Bütçe
45000-70000

Marka takıntısı giriyor ortama hocam kardeşinin yaşı küçük bir ortamda dikkat çekiçi olur bakış acısı var sanırım.

İstiyorsa iPhone alsın ama daha ucuza daha iyi cihazlar vardır bence Android kısmında ama hevesi kırılmasın istediğini alın bence 13 daha mantıklı bana sorsanız düz serisini asla almam IPhone'nin.

İphone 16 güzel bir cihaz bence alınabilir fakat ben olsam bitane 13 alırdım kalan parayla Playstation alırdım üstüne birde ortalama bir bilgisayar dizerdim.

Evet. O da şu anda iPhone 7 kullanıyor ve artık WhatsApp desteklemeyecek imiş. Düşünüyorduk direkt 16 alalım dedik. Bir başka telefona uğraşsam da döndüremedim.

Düz modeller kesinlikle alınmaz. Eğer ısrar ediyorsa belli ki fazla bilgisi yok, ona alternatif olarak düz 16'dan kat kat daha iyi olan S24U veya daha F/P olan S24+ öner illa 16 derse kendi kaçırır(bence de bir telefona 65bin vermek gereksiz ama bunu para kendisinden çıkmadığı için ona açıklayamazsın.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…