iPhone 16 yerine ne alınabilir?

Bütçe
45000-70000
Kardeşinizin hiç teknik bilgisi yok sanırım. Düz iPhone modellerinin ne sıfırda ne de ikinci elde hiçbir şekilde alınabilirliği yok. Samsung S serisi cihazlar dururken düz iPhone modellerini tercih etmek saçmalık. Bunları siz biliyorsunuzdur zaten fakat kardeşinize düzgünce anlatmanız gerekiyor sanırım. Bu konudaki yorumları gösterin. 15 Pro ayarındaki S24 ya da S24 Plus dururken düz bir iPhone modeli almak tamamen saçmalık.

Marka takıntısı giriyor ortama hocam kardeşinin yaşı küçük bir ortamda dikkat çekiçi olur bakış acısı var sanırım.

İstiyorsa iPhone alsın ama daha ucuza daha iyi cihazlar vardır bence Android kısmında ama hevesi kırılmasın istediğini alın bence 13 daha mantıklı bana sorsanız düz serisini asla almam IPhone'nin.

Merhaba. iPhone 16 128 GB için 64.999 bütçem hazır ve bunu kardeşime almak istiyorum. Kendisiyle konuştuğumda başka cihazlarda bakabiliriz diyorum ama ille de iPhone almak istiyor. Bu konuda kendisine S24+256 GB 12 RAM'li cihazı da alabiliriz diye söylemiştim. Bir telefona bu kadar para vermek inanılmaz geliyor gerçekten. Genelde de telefona para ver bu devirde ne alırsan yatırım deyip duruyorlar. Sizlerin önerilerinizin varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.
İphone 16 güzel bir cihaz bence alınabilir fakat ben olsam bitane 13 alırdım kalan parayla Playstation alırdım üstüne birde ortalama bir bilgisayar dizerdim.

Evet. O da şu anda iPhone 7 kullanıyor ve artık WhatsApp desteklemeyecek imiş. Düşünüyorduk direkt 16 alalım dedik. Bir başka telefona uğraşsam da döndüremedim.

Düz modeller kesinlikle alınmaz. Eğer ısrar ediyorsa belli ki fazla bilgisi yok, ona alternatif olarak düz 16'dan kat kat daha iyi olan S24U veya daha F/P olan S24+ öner illa 16 derse kendi kaçırır(bence de bir telefona 65bin vermek gereksiz ama bunu para kendisinden çıkmadığı için ona açıklayamazsın.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı