iPhone 16’dan 17-17 Pro’ya geçilir mi?

Teşekkür ederim hocam. Şimdi ön sipariş oluşturmayı düşünmüyorum, birkaç inceleme videosu izleyip ondan sonra stoklar hemen tükenmezse artık duruma göre bakacağım. Fakat 17'nin tasarımı 16 ile aynı olduğundan ötürü çok sıcak bakmıyorum ama bütçem artık hangisine yeterse onu alacağım.

Hocam artık normalleşti aynı tasarım meselesi. Markalar her sene aynı tasarımı pazarlıyor zaten. Apple daha yeni IP16 ile düz modelin tasarımı değişmişken 2 3 sürüm daha ekmeğini yer bu tasarımın bence.

Peki sizce yurt dışındaki stoklar hemen tükenirse, stokların yenilenmesi çok uzun sürer mi?

Net bir şey diyemeyeceğim ama sanmıyorum uzun süreceğini.

Hocam artık normalleşti aynı tasarım meselesi. Markalar her sene aynı tasarımı pazarlıyor zaten. Apple daha yeni IP16 ile düz modelin tasarımı değişmişken 2 3 sürüm daha ekmeğini yer bu tasarımın bence.
Ben de elimdeki cihazı aldığımda stokta laciverttaş haricinde bir rengi kalmadığından bu rengi almıştım ve pişman oldum şahsen. Neredeyse her elime alışımda keşke beyaz veya siyah gibi sade bir renk alsaymışım diyorum. Ek olarak ben de Apple’ın bu tasarımı bir süre daha kullanacağını düşünüyorum ama dediğim gibi artık farklı bir tasarım istiyorum ben de.

Net bir şey diyemeyeceğim ama sanmıyorum uzun süreceğini.
Çok teşekkürler hocam, stok durumuna göre öncelikle 17 Pro için kendimi zorlamaya çalışacağım, en kötü ihtimalle de 16 Pro veya 17’de kalacağım herhalde 🥲.

Ben 16 pro yerine 17 tercih ettim. Telefoto kamera sizin için önemliyse pro alın.
Hocam şimdi düşünüyorum da, 16'dan 16 Pro'ya geçmek çok gerekli gelmiyor ama tasarımdan sıkıldığım için bir yandan da olabilir gibi. 17 içinse tasarım aynı, sadece 6.1" yerine 6.3" olacak. 17 Pro ise şimdiye kadar çıkmış olan, özellikle de iPhone 16'nın bu kötü tasarımından çok daha değişik bir tasarıma sahip 😅. Ayrıca hangisine geçersem geçeyim laciverttaş renginden kurtulmuş olacağım için bayağı hevesliyim. Fakat mesela 16'ya geçtiğimde bile uzun süreler boyunca kullanırım kafasındaydım, şimdiyse 17 serisi dağıtıma bile çıkmadan kararımı değiştirmiş bulunmaktayım.

Onun haricinde 17'nin düz model olmasına rağmen 120Hz olması bile direkt ilgi çekici hale getiriyor. Telefonda çok fazla oyun oynayan birisi olmasam bile arada girmiş olduğum oyunların 120Hz olması çok daha hoş hissettirecektir diye düşünüyorum. Fakat bu üç model için de mümkün gözüküyor.
Kamera kısmındaysa telefoto kameradan ziyade tasarımı bile yeterli. Mesela 13-14 ve 15'in tasarımı gayet güzelken 16'nın arka tasarımı hiç hoşuma gitmiyor maalesef.

Bu arada hocam siz ön sipariş mi verdiniz yoksa bir süre bekleyecek misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı