iPhone 16e alınır mı?

trteemo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone modeline geçiş yapmak istiyorum. Realme 7 kullanıyordum, ocakta POCO X7 Pro aldım fakat biraz pişman etti beni. Açıkçası, telefonun kamerası hakikaten kötü. Benim istediğim kesinlikle iyi bir kamera. Video ve fotoğraf çekip sosyal medyada kaydırıyorum, başka yaptığım hiçbir şey yok.

Örnek olarak, spora gidiyorum, antrenmanım bitiyor, kendimi videoya alayım, formuma bakayım diyorum, hakikaten çamur gibi kalite var. Realme 7 bile daha iyiydi yani. 16E'nin tek kamera olması bir sorun çıkarmıyor bana çünkü hiç geniş açı kullanmıyorum diyebilirim. 16E'nin bataryası da tatmin eder seviyede gibi duruyor.

Düşünceleriniz nelerdir? 16e alınmalı mı? Bütçem maksimum 50 bin, önerilerinize açığım.

Ben Turkiye’den ,ozellikle iphone’u iphone yapan ozellikleri kullanmiyorsaniz, iphone almanizi onermem. (Apple’in pek cok urununu memnuniyetle kullanan biri olarak yaziyorum bunu)

Ama ILLA iphone alicam derseniz iPhone 16E kotu bir secenek degil. Turkiye’de fiyatini hak etmiyor vs o ayri mesele. Sadece telefon alinir mi onu soyluyorum: alinir. Telefondan teknolojiden anlamayan kisiler papagan gibi alinmaz 15 al vs diyorlar. O is oyle degil.

Bir kere en guzel islemci (15ten 2 jenerasyon yeni) var. Guncel iphone 16pro gibi 8GB RAM var. Iphone 16 serisini ana kamerasi var. Tek kamera yeterli. Genis aci manzara, ev, araba haric kullanilmiyor bile.

Sozun ozu. Parasini Turkiye sartlarinda hak etmiyor. Kamerasi, islemcisi sahane. Uzun yillar sikintisiz goturecek. Kilifi, ekran koruyucu, yedek parcasi kolay bulunan satarken az deger kaybeden bir telefon.

Ben telefon alacak olsam bu paraları ne 16e'ye ne de düz iphone 15'e vermem. Parasının telefonu değil bunlar. İlla iphone kullanacaksam yurt dışı sıfır 16 pro max alır geçerim. Yurt dışı telefon kullanımına hakimseniz ve sorun olmaz diyorsanız bir göz atmanızda fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı