Apple alacağım zaten ama ucuz versiyon lazım o var mı diyen kişiler için telefon. 15 sonrası Apple saçmaladı baya zaten eski hissiyatı da yok. Küçükken gıpta ettiğim cihazı elime aldığımda aşırı boş hissetmiştim. Allah'tan işte baya işime yarıyor.
Apple alacağım zaten ama ucuz versiyon lazım o var mı diyen kişiler için telefon. 15 sonrası Apple saçmaladı bayağı zaten eski hissiyatı da yok. Küçükken gıpta ettiğim cihazı elime aldığımda aşırı boş hissetmiştim. Allah'tan işte bayağı işime yarıyor.
SE2 kullanıp nasıl tekrar SE serisi almayı düşündüğünüze çok inanamadım aktif bende çıktığından beri SE2 kullanıcısıyım ve SE serisi bir telefon asla almam tekrardan bu SE2 den yurt dışı bir telefona geçiş yapacağım çünkü yurt dışına eğitim amaçlı gidiyorum.
13 serisi bile SE2 den kat kat daha fazla tatmin ediyor küçük batarya küçük ekran saçma kamera tercih için hiçbir sebep yok.
SE2 kullanıp nasıl tekrar SE serisi almayı düşündüğünüze çok inanamadım aktif bende çıktığından beri SE2 kullanıcısıyım ve SE serisi bir telefon asla almam tekrardan bu SE2'den yurt dışı bir telefona geçiş yapacağım çünkü yurt dışına eğitim amaçlı gidiyorum.
13 serisi bile SE2'den kat kat daha fazla tatmin ediyor küçük batarya küçük ekran saçma kamera tercih için hiçbir sebep yok.