iPhone 16e alınır mı?

2.el düşünürseniz 14 Pro sizin için en iyi seçenek.

İkinci ele güvenmiyorum ya pek ne olur ne olmaz.

Anladım o zaman 15 daha uygun bana çok teşekkür ederim.

15'in fiyatı bayağı artmış 1 ay önce mavisi rengi 50 bin civarıydı.

Aradaki fiyat farkına değer mi yani o kadar mı kötü.

Ben gibi ekran süresi 1 saati geçmeyen adam için bile rezalet diyorsun yani.
Apple alacağım zaten ama ucuz versiyon lazım o var mı diyen kişiler için telefon. 15 sonrası Apple saçmaladı baya zaten eski hissiyatı da yok. Küçükken gıpta ettiğim cihazı elime aldığımda aşırı boş hissetmiştim. Allah'tan işte baya işime yarıyor.

15'in fiyatı bayağı artmış 1 ay önce mavisi rengi 50 bin civarıydı.

Evet evet bir baktim neredeyse 10k fiyat farkı var.

Ekosistem kurmuş olmasam Apple almazdım yüksek ihtimal.

SE2 kullanıp nasıl tekrar SE serisi almayı düşündüğünüze çok inanamadım aktif bende çıktığından beri SE2 kullanıcısıyım ve SE serisi bir telefon asla almam tekrardan bu SE2 den yurt dışı bir telefona geçiş yapacağım çünkü yurt dışına eğitim amaçlı gidiyorum.

13 serisi bile SE2 den kat kat daha fazla tatmin ediyor küçük batarya küçük ekran saçma kamera tercih için hiçbir sebep yok.

O paraya açıkçası 15 değmez ikinci el 14 Pro temiz garantili vardır hocam.

Evet evet bir baktim neredeyse 10k fiyat farkı var.

Ekosistem kurmuş olmasam Apple almazdım yüksek ihtimal.

En güvenilir ve en orta fiyatlı satıcı MediaMarkt evinize yakın bir yerde ise gidip alabilirsiniz veya evinizede kargoluyor.

Ben öyle çok haşır neşir değilim ki telefonla pil dışında sorunum yoktu ama artık değişme vakti geldi 16e yi görünce sorayım dedim

Ben öyle çok haşır neşir değilim ki telefonla pil dışında sorunum yoktu ama artık değişme vakti geldi 16e yi görünce sorayım dedim
Ara model olarak çıkmış ve Apple'ın beceremediği seri olan SE nin devamıdır ana sürümlerden devam edin hocam birinci elden tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…