iPhone 16e alınır mı?

En güvenilir ve en orta fiyatlı satıcı MediaMarkt evinize yakın bir yerde ise gidip alabilirsiniz veya evinizede kargoluyor.

Tamamdır çok teşekkür ederim sonraki ay kart limiti yenilenince bakacağım.

SE 2 şu an bende kullanıyorum batarya dışında okey bence hala.

Bir ben memnunum galiba bu telefondan 😀

Ara model olarak çıkmış ve Apple'ın beceremediği seri olan SEnin deva mıdır ana sürümlerden devam edin hocam birinci elden tavsiyem.

Tamamdır çok teşekkürler yardımın için.

SE 2 şu an bende kullanıyorum batarya dışında okey bence hala.
Batarya yoksa telefon yok benim için dışarı çıktım 3 saat sonra telefonum kapanıyor bir tane powerbank taşısam yanımda iki tane kocaman telefonum ve bir kabloyla gezmek zorundayım ayrıca 13 serisini deneyimlerseniz aradaki kocaman fark gözünüze çok rahat görünecektir.

Batarya yoksa telefon yok benim için dışarı çıktım 3 saat sonra telefonum kapanıyor bir tane powerbank taşısam yanımda iki tane kocaman telefonum ve bir kabloyla gezmek zorundayım ayrıca 13 serisini deneyimlerseniz aradaki kocaman fark gözünüze çok rahat görünecektir.

Haklısınız hocam.

Bende yanımda iPad taşımasam şarjsız kalırdım. En kötü şarj bitince ona takıyordum.

Güzel bir incelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi izledim videoyu çok fazla şeyden kısmışlar ya iç olarak iyi hoş da çoğu özellik yok yani.

Düşük bütçeli olarak çıkartmaya çalıştıkları için bayağı bir kısmışlar ama eski çıkan SE serilerine göre daha güzel olmuş.

Videodan sonra şeyde kararsız kaldım işlemci gücü olarak bayağı fark var yapay zeka vs destekleyecek tamam ama ben bunları kullanacak mıyım günlük hayatta falan o var birisi daha güçlü birisi daha konforlu gibi.

MagSafe işi bozdu ya onun için bile 15 alabilirim.

Cihazı yurt dışı alsam çok zorlar mı beni bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
16e amacına hizmet eden bir telefon. 15'den 10 bin daha ucuza daha iyi işlemci, pil ömrü ve RAM'e sahip. 1.5 yıl daha güncel. Magsafe kullanmayan, geniş açı kamerayı 40 yılda bir kullanan ve dinamik ada umrunda olmayan casual kullanıcılar için ideal. Söylediklerinizden dolayı size daha uygun olduğunu düşünüyorum. Canla başla berbat bir telefon olduğunu savunan insanları anlamak mümkün değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı