Bence S25 daha iyi o paraya.Veya biraz daha çıkıp 43.000'e Xiaomi 14'lerde alınabilir.
Bence S25 daha iyi o paraya.Veya biraz daha çıkıp 43.000'e Xiaomi 14'lerde alınabilir.
Çin markasına 43000 TL vermem açıkçası düşük bütçede okeyde.
Neden gereksiz para vermiş oluyor o zaman bende diyorum S24FE alırsa gereksiz para vermiş olursun böyle bir mantık olabilir mi bilerek mi yapıyorsun.
Bence aradaki farka deger hocam. 16e icin.RAM'ın farklı işlediğini biliyorum uzun süre Apple'ın RAM yönetimini kullanmış birisi olarak fiyat ucuzlatma için 13 dedim ben.
3 sene fazla götürür zaten ona lafım yok daha ucuz fiyat isteniyorsa diye dedim.
Cin markalari su an hem 16 Pro Max'i hem de S25 Ultrayi solluyor hocam. Bence gereksiz on yargi var.Çin markasına 43000 TL vermem açıkçası düşük bütçede okeyde.
Çin markasına 43000 TL vermem açıkçası düşük bütçede okeyde.
Cin markalari su an hem 16 Pro Max'i hem de S25 ultrayi solluyor hocam. Bence gereksiz on yargi var.
Ne için RAM istediğine bağlı olarak bu değişir ama aradaki RAM farkı az değil haklısınız.Bence aradaki farka deger hocam. 16e icin.
Xiaomi'yi asla savunmam ama söyleyiş şeklin o kadar komikki. Hayatın boyunca kullandığın şeylerin yarısının üretim yeri Çin'dir zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.