iPhone 16e alınır mı?

Şu an kullandığım telefon olan Samsung A32'den iPhone 16E'ye geçmeyi düşünüyorum. Uzun süre kullanmayı (5 yıl gibi) hedefliyorum, o sebepten sormak istiyorum. Pil konusunda, ısınma konusunda, oyun bakımından(standoff 2, PUBG vs.) Performans olarak beni üzer mi? Teşekkürler.

Alınmaz 60 Hz ekrana 40k fazla Android düşünür müsünüz?

Alınmaz hocam. Android düşünceniz var mı? Veya net bütçeniz nedir?
Android almayı düşünmüyorum, bütçemde 40Bin TL.

Alınmaz 60 Hz ekrana 40k fazla Android düşünür müsünüz?
Hocam android daha önce kullandım ve samsungdan nedense memnun kalamadım, benlede alakalı olabilir, Apple'ın telefonları arayüz olarak kalite olarak daha ilgilendiriyor benim için

Android almayı düşünmüyorum, bütçemde 40bin TL.

Hocam Android daha önce kullandım ve Samsung'dan nedense memnun kalamadım, benlede alakalı olabilir, Apple'ın telefonları arayüz olarak kalite olarak daha ilgilendiriyor benim için.

Hocam önceden kullandığınız cihazın modeli neydi.

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Ortalama hücresel veri ve Wi-Fi kullanımında 11 saat ekran süresi veriyor. Telefonun performansını anlatmaya bile gerek yok. Kamera konusuna gelirsek ön kamera 16 ile birebir aynı arka kamerada farklılıklar mevcut ama güzel sonuçlar veriyor. Bana göre en önemli eksikleri dinamik ada olmaması ve ekran parlaklığın az olması. Ortalama kampanya ile 40k gibi denk getirirsen alabilirsin.

Kamera kalitesi nasıl? Portre modunda en fazla kac X cekım yapıyor?

Samsung A32 hocam.

A32'den memnun kalmamanız normal hocam giriş seviyesi bir cihaz 16e bandında alacağınız Android'lerle bir değil illaki iPhone istiyorsanız 16'e ama bu paraya kesinlikle daha iyi cihaz bulunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı