16e kısık bir telefon. Tercihim alınmaması ve Android olarak Samsung telefonlarına bakabilirsiniz.Kötü bir Android telefondan geçiş yapmayı düşünüyorum. Bütçem tam olarak 16'e fiyatı kadar, 13 ile 16e arasında kaldım. Yardıma ihtiyacım var.
Bence o fiyata Samsung Galaxy S25 almanız daha mantıklı; naçizane fikrim. Çünkü Apple'ın Basic modelleri maalesef fiyatını hak etmiyor. Telefon konusunda Pro ve Pro Max modellerini tercih etmenizi öneririm; diğerleri bana göre pek mantıklı değil. Samsung Galaxy S25 ise hem işlemci konusunda gerçekten güçlü hem de 12 GB RAM ve 256 GB hafıza ile iPhone 16E'nin yanına bile yaklaşmıyor. Sonrasında pişman olursunuz, benden söylemesi.
0.5 x ve dinamik adanın da çok etkileyeceğini sanmıyorumAktif olarak 16e kullaniyorum gayet guzel bi telefon bence; Apple Intelligence var, islemcisi guclu, kamerasi normal, bataryasi 2 gun goturuyor kullanmama ragmen. Estetik bi telefon, eksileri olarak 0.5x ve dinamik ada yok. Bu 2 sorunu dert etmezseniz fiyatini hak ediyor. Yazin Vatan'dan 44 bine almistim ben.
Tabii Android'den sıkıldıysanız 16e telefonuna şans verebilirsiniz. O kadar da çöp bir telefon değil.
Honor 400 Pro fiyatınıza göre uygun bir telefon. Bütçe artarsa S25 falan öneririm. Artmayacağı için ya Honor 400 Pro yada Android'den sıkıldıysanız 16e alabilirsiniz. Honor 400 Pro kötü bir telefon da değil. Fiyatına göre iyi telefon donanım açısından falan.O fiyata önerebileceğiniz Android olarak ne var.
O kadarda degil direkt cop telefon degil hocam kaliteli bi telefon, android fanlari bos yere kotuluyor telefonu.Tabii Android'den sıkıldıysanız 16e telefonuna şans verebilirsiniz. O kadarda çöp bir telefon değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.