IPhone 16e alınır mı?

• Konuyu başlatan Liwass
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 332
Bütçe
40000
O kadarda degil direkt cop telefon degil hocam kaliteli bi telefon, android fanlari bos yere kotuluyor telefonu.
Cop degil ancak android'de cok cok daha iyi telefonlar var. Kotulemiyorlar daha iyisini oneriyorlar hocam.

16 e mi peki düz 13 mü
Yani bunu bence sorman bile değişik. Birinde a15 varken birinde a18 var aralarında kıyaslanamayacak kadar fark var. Ve ekran süreleri arasında da uçuk farklar var o yüzden iphone 16e tercih etmeni öneririm.

Yani bunu bence sorman bile değişik. Birinde A15 varken birinde A18 var aralarında kıyaslanamayacak kadar fark var. Ve ekran süreleri arasında da uçuk farklar var o yüzden iPhone 16e tercih etmeni öneririm.

Aralarında fiyat farkı olmasından dolayı hakkını verir mi yani aradaki farkın o anlamda.

Aralarında fiyat farkı olmasından dolayı hakkını verir mi yani aradaki farkın o anlamda.
Oyun falan oynayacak mısın? Ve uzun ömürlü istiyorsan iphone 16e al. Çünkü iphone 13 3-4 seneye güncellemesi durur gibime geliyor hatta daha erken de olabilir.

O kadarda degil direkt cop telefon degil hocam kaliteli bi telefon, android fanlari bos yere kotuluyor telefonu.
Kanka, anlamasak telefondan bizi yiyeceksin :D Git bir teknik karşılaştırmalarına bak; Android fanıymış… Ben bizzat iPhone 17 Pro Max'e geçeceğim. Ama hakkaniyetli konuşmak ve insanları yanıltmamakta fayda var; zira para kolay kazanılmıyor. Şunu da eklemek istiyorum: 10 bin liralık telefonda bile geniş açı kamera varken Apple gibi bir markanın alt segment telefonuna 40 bin lira verip tek kamera kullanmak, bu devirde bana aklıselim bir karar olarak gelmiyor. Tamam, işlemcisi iyidir, işletim sistemi on numara olabilir ama bazı şeyler vardır ki 'O kadar para veriyorum, bunu yapsın be kardeşim!' dedirtebilir insana. Şahsi fikrimdir. Ben olsam bir ay daha sabreder, üzerine ekleyip S25 alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı