iPhone 16e alınır mı?

Tuğkan123

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, şu anda iPhone 7 Plus kullanıyorum, Android de kullandım fakat memnun olmadım, iPhone 7 Plus'ı da yükseltmek istiyorum.
Aklımda 16e var daha düşük 13-14 gibi modelleri de düşündüm, fakat yazılım güncellemesi olayında onların ömürü yavaştan dolmaya başladı.
Kamera içinde kırk yılda bir fotoğraf çekerim onun haricinde genelde ekran görüntüsü aile fotoğrafı falan yani. Benim istediğim güç oyun performansı gibi konularda iyi bir telefon. 16e bana uygun ve güzel geldi, sizin de düşüncelerinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, batarya, ekran, kamera konusunda yakın fiyata satılan S25 daha önde. Özellikle ekran konusunda iki kat önde. 16e'nin tek avantajı elinde macbook, apple watch vs varsa uyumlu çalışması.

16e her şeyden kısılmış çerçöp bir cihaz. İlla iOS kullanacaksan düz 15 fena değil.

Selam arkadaşlar, şu anda iPhone 7 Plus kullanıyorum, Android de kullandım fakat memnun olmadım, iPhone 7 Plus'ı da yükseltmek istiyorum.
Aklımda 16e var daha düşük 13-14 gibi modelleri de düşündüm, fakat yazılım güncellemesi olayında onların ömürü yavaştan dolmaya başladı.
Kamera içinde kırk yılda bir fotoğraf çekerim onun haricinde genelde ekran görüntüsü aile fotoğrafı falan yani. Benim istediğim güç oyun performansı gibi konularda iyi bir telefon. 16e bana uygun ve güzel geldi, sizin de düşüncelerinizi almak istedim.

Hocam Android hangi cihazı kullandınız?
S25 16E'yi her anlamda 3'e katlıyor ve güç oyun performansı istiyorsanız S25 çok daha mantıklı cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı