IPhone 16e almak için iPhone 17'nin çıkışını beklemeli miyim?

Orta-yüksek bandında olması, uzun süre güncelleme alması, işlemcinin iyi olması, bataryanın iyi olması.
“Orta-yüksek kısmını anlamadım. İşlemci ve batarya açısından üzmez. Güncellik konusunda ayın 9’una kadar en yeni model olacak ve yapay zeka güncellemelerini de alacak. Özellikle gece kamera performansına çok ihtiyaç duymuyorsanız, alınabilir.”

Fiyatlar güncellenir, kesin artar, dolar hala yükselmeye devam ediyor zaten.

Doların şu anki artış hızı çok fazla olmadığı için artmıyıcağını umuyorum.

Zaten kamera çok önemli değil benim şu anki Redmi'den daha iyi bir kamerası olsun yeter.

Hocam 16e karşı çok ön yargı var sizin kullanım şartlarınız göre uygun bir telefon kamerası gün ışığında mükemmel gece çekimleri biraz kötü.

Kamera dışında üzmez cihaz işlemci batarya güncelleme desteği hepsinde memnun eder.
Doların şu anki artış hızı çok fazla olmadığı için artmıyıcağını umuyorum.

Zaten kamera çok önemli değil benim şu anki Redmi'den daha iyi bir kamerası olsun yeter.

Hocam internette 16e nefretine falan bakmayın 15 yerine alın yapay zeka özelliklerine erişmiş olursunuz o fiyata alınabilecek mükemmel bir telefon 128 gb alır geçersiniz. Anlamıyorum bu telefon niye bu kadar kötüleniyor? Ekstra olarak ekleyeyim bataryası gerçekten çok iyi kamerası vesaire gayet tatmin edici üzmez sizi.

kral bence o fiyat bandında bir Samsung alman daha mantıklı olur 16e ile paranı çöpe atarsın yıl 2025 notch koyuyorlar dinamik ada yok şimdiki samsung xiaomi telefonlarda bile tasarım daha iyi iken 16e çok kötü rezalet bir telefon

Sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir telefon. Amazon üzerinden 38klara düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…