fiyatlar güncellenir, kesin artar, dolar hala yükselmeye devam ediyor zatenŞu anda 41k'ya satılıyor, beklersem fiyatı artar mı yoksa iPhone 17 çıkınca azalır mı?
fiyatlar güncellenir, kesin artar, dolar hala yükselmeye devam ediyor zatenŞu anda 41k'ya satılıyor, beklersem fiyatı artar mı yoksa iPhone 17 çıkınca azalır mı?
“Orta-yüksek kısmını anlamadım. İşlemci ve batarya açısından üzmez. Güncellik konusunda ayın 9’una kadar en yeni model olacak ve yapay zeka güncellemelerini de alacak. Özellikle gece kamera performansına çok ihtiyaç duymuyorsanız, alınabilir.”Orta-yüksek bandında olması, uzun süre güncelleme alması, işlemcinin iyi olması, bataryanın iyi olması.
Fiyatlar güncellenir, kesin artar, dolar hala yükselmeye devam ediyor zaten.
“Orta-yüksek kısmını anlamadım. İşlemci ve batarya açısından üzmez. Güncellik konusunda ayın 9'una kadar en yeni model olacak ve yapay zeka güncellemelerini de alacak. Özellikle gece kamera performansına çok ihtiyaç duymuyorsanız, alınabilir.”
Doların şu anki artış hızı çok fazla olmadığı için artmıyıcağını umuyorum.
Zaten kamera çok önemli değil benim şu anki Redmi'den daha iyi bir kamerası olsun yeter.
Sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir telefon. Amazon üzerinden 38klara düşebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.