iPhone 16e mi yenilenmiş 13 Pro Max mi?

Android'den geçeceğim. Bu 2 model arasında kaldım. Günlük kullanımda uzun bir süre kullanmak istiyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz neden?

13Pro artık batarya problemleri tarzı sıkıntısı çoktur size kötü olanı illallah ettirebilir 16e alın tasarımı ne kadar kötü olsa da ama neden Android'den geçmek istediğinizi anlamadım iPhone sadece gösteriş marka olmuşlar tüketim çılgınlığı Samsung'un s serisi kesinlikle daha iyi olacaktır ama sizin fikrinize karışamam tabii ki.

Iphone'nun düz modellerinde tek sıkıntı ekran yenileme hızının 60 hz olması, onun dışında bütün özellikleri çoğu android telefonu geride bırakır. Özellikle güvenlik tarafında kafam rahat olsun diyorsan Apple'dan şaşma. 50k bütçe ile önerebileceğim telefon 16e ile 15. Eğer sıfır 14 pro yada pro max bulabilirsen hiç kaçırma derim. Onun dışında yenilenmiş telefonlara yaklaşma. Android arıyorsan sadece Samsung'a bakmanı öneririm. S24 Plus, S25 gibi telefonlar da gayet güzel.

13Pro artık batarya problemleri tarzı sıkıntısı çoktur size kötü olanı illallah ettirebilir 16e alın tasarımı ne kadar kötü olsa da ama neden Android'den geçmek istediğinizi anlamadım iPhone sadece gösteriş marka olmuşlar tüketim çılgınlığı Samsung'un s serisi kesinlikle daha iyi olacaktır ama sizin fikrinize karışamam tabii ki.
S24 kullandım bir dönem zaman zaman sorunlar çıkarsada menundum ve şuan kullandığım telefondan da memnunum . Çevremde çoğu kişinin iphone övmesiyle bende deneyimlemeye niyetlendim.
Peki sıfır konusunda iphone 14 mü tercih ederdiniz 16e mi.

S24 kullandım bir dönem zaman zaman sorunlar çıkarsada menundum ve şu an kullandığım telefondan da memnunum. Çevremde çoğu kişinin iPhone övmesiyle bende deneyimlemeye niyetlendim.
Peki sıfır konusunda iPhone 14 mü tercih ederdiniz 16e mi?

16e daha mantıklı.

S24 kullandım bir dönem zaman zaman sorunlar çıkarsada menundum ve şuan kullandığım telefondan da memnunum . Çevremde çoğu kişinin iphone övmesiyle bende deneyimlemeye niyetlendim.
Bende 16e tercih ederim.

S24 kullandım bir dönem zaman zaman sorunlar çıkarsada menundum ve şu an kullandığım telefondan da memnunum. Çevremde çoğu kişinin iPhone övmesiyle bende deneyimlemeye niyetlendim.
Peki sıfır konusunda iPhone 14 mü tercih ederdiniz 16e mi?

Apple iPhone 14 (128 GB) - Apple iPhone 16e (256 GB) Karşılaştırması - Epey buyurun muhtemelen siteyi biliyorsunuzdur ama yine de söyleyeyim özelliklerini buradan bakıp diğer telefonlarla karşılaştırabildiğiniz bir uygulama.

14 de güzel cihaz. işlemci güçleri yakın. Ram 2 gb az 14 de. ikisi de alınabilir cihazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı