iPhone 16e Modelleri Bluetooth Ses Sorunu Yaşıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPhone 16e Bluetooth Ses Sorunu

Apple tarafından 28 Şubat tarihinde piyasaya sürülen iPhone 16e akıllı telefonların bir Bluetooth ses sorunu yaşattığı ortaya çıktı. Apple Destek Topluluğu, Reddit ve X gibi platformlardaki etkilenen kullanıcıların şikayetlerine göre, iPhone 16e’den bir Bluetooth hoparlöre aktarılan ses periyodik olarak titriyor veya kesiliyor. Bu can sıkıcı sorunun cihazlar arasında ne kadar yaygın olduğu da bilinmiyor. Etkilenen […]

Devamı: iPhone 16e Modelleri Bluetooth Ses Sorunu Yaşıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Apple tarafından 28 şubat tarihinde piyasaya sürülen iPhone 16e akıllı telefonların bir Bluetooth ses sorunu yaşattığı ortaya çıktı. Apple destek topluluğu, Reddit ve X gibi platformlardaki etkilenen kullanıcıların şikayetlerine göre, iPhone 16E'den bir Bluetooth hoparlöre aktarılan ses periyodik olarak titriyor veya kesiliyor. Bu can sıkıcı sorunun cihazlar arasında ne kadar yaygın olduğu da bilinmiyor. Etkilenen […]

Kaynak Technopat

Bu telefona Bluetooth bile koyulmaması lazım. Sonuçta çok uygun fiyatlı, fazla bir özellik olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Apple tarafından 28 şubat tarihinde piyasaya sürülen iPhone 16e akıllı telefonların bir Bluetooth ses sorunu yaşattığı ortaya çıktı. Apple destek topluluğu, Reddit ve X gibi platformlardaki etkilenen kullanıcıların şikayetlerine göre, iPhone 16E'den bir Bluetooth hoparlöre aktarılan ses periyodik olarak titriyor veya kesiliyor. Bu can sıkıcı sorunun cihazlar arasında ne kadar yaygın olduğu da bilinmiyor. Etkilenen […]

Kaynak Technopat

Uygun fiyatlı iPhone olduğundan düz modelden falan farkı olması lazım. Apple bir tuş koymuş şirkete kesilme, titreme yapması için arada, öğlen molasında falan bas bırak yapıyorlar(!)

En azından stabil bir OS ve güzel bir ekosistem sunuyor.

Telefon kendi marifeti dışında her şeyi sunuyor. Sorunda burada.

Apple'ın her ürünü alınır diyen tayfaya selam olsun. :)

Hiçbir markanın her ürünü alınmaz, ürün bazında değerlendirme yapılır. Bu ürün gayet alınır bir ürün.
Buna da alınır diyorsan Apple’ın her ürünü alınır demektir. En dip noktalardan biri bu🤣
En azından stabil bir OS ve güzel bir ekosistem sunuyor.
Stabil olmayan OS kalmadı artık. iOS da Android kadar bozuk, Android de iOS kadar stabil. iPhone 13 kullanıyorum. Dün telefonu güncelledim, arka plan gitti. Simsiyah. Gelmiyor, ayarlıyorum değiştiriyorum olmuyor😀 Bak daha dün yaşanan bir örnek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı