iPhone 16e nasıldır?

kazuru

Decapat
Merhaba, 1 gün önce iPhone 16e tanıtıldı. Benim açımdan bütçeye sahip olanlar için oldukça değerlendirilebilir bir seçenek olacak. iPhone 16'nın övünen özelliklerinin çoğuna sahip olması gayet güzel. Özellikle yeni tarzlar yerine eski minimal cihazları seven birisi olarak, cihaz oldukça hoşuma gitti. Dikkate alınacak bir durum olarak işleri kolaylaştıran Dynamic Island özelliği kaldırıldı fakat onun yerine artık OLED ekrana sahip olabiliyoruz. Beklenen fiyat 48 bin lira olmasına rağmen gayet güzel bir cihaz olacak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.

OLED ekran yeter muhabbetiyle yola çıkılıp, Apple olsun da taştan olsun mantığıyla bir telefon alınmamalı. Şahsen üstüne 3K daha ekleyip 15 alırım. Apple yapay zekası zaten TR de kullanımda olan bir özellik değil, işlemci artısını da sayamıyoruz.

XR'ı alıp OLED ekran ve Type-C şarj girişi takmışlar. Bu cihazın ederi 30-35K olmalıydı. Hiçbir şekilde alınmamalı. Artık orta seviye cihazlarda var olan geniş açı bile bulunmuyor, metal israfı resmen.

OLED ekran yeter muhabbetiyle yola çıkılıp, Apple olsun da taştan olsun mantığıyla bir telefon alınmamalı. Şahsen üstüne 3K daha ekleyip 15 alırım. Apple yapay zekası zaten TR de kullanımda olan bir özellik değil, işlemci artısını da sayamıyoruz.

XR'ı alıp OLED ekran ve Type-C şarj girişi takmışlar. Bu cihazın ederi 30-35k olmalıydı. Hiçbir şekilde alınmamalı. Artık orta seviye cihazlarda var olan geniş açı bile bulunmuyor, metal israfı resmen.

Hocam onu sonradan fark ettim zaman geçtikçe fikirlerim süratle değişebilir. Daha fiziki bir inceleme göremedim.

Merhaba, 1 gün önce iPhone 16e tanıtıldı. Benim açımdan bütçeye sahip olanlar için oldukça değerlendirilebilir bir seçenek olacak. iPhone 16'nın övünen özelliklerinin çoğuna sahip olması gayet güzel. Özellikle yeni tarzlar yerine eski minimal cihazları seven birisi olarak, cihaz oldukça hoşuma gitti. Dikkate alınacak bir durum olarak işleri kolaylaştıran Dynamic Island özelliği kaldırıldı fakat onun yerine artık OLED ekrana sahip olabiliyoruz. Beklenen fiyat 48 bin lira olmasına rağmen gayet güzel bir cihaz olacak gibi görünüyor. Düşüncelerinizi bekliyorum.

iPhone 16'nın övülen özelliklerinin çoğuna sahip derken hocam? Neye sahip mesela? iPhone 15'lerde AB dayatması ile gelen Type-C, 15 Pro'larda sunulan aksiyon butonu, iPhone 13'te gördüğümüz birebir ekran; bunlara sahip bu cihaz. 16'lardan aldığı tek özellik ses miksi özelliği. Sunduğu A18 çipi bile A18 Lite yapıp vermişler. iPhone 12'den beri hayatımızda olan MagSafe'i lüks saymışlar ve vermemişler. Lütfen kendinizi kandırıp bu cihazı almaya ikna etmeyin. Bakın 16E, boş bir telefon değil; bomboş ötesi bir telefon. Çok paranız varsa ve illa son nesil cihaz istiyorsanız alın size 5K daha koyarak düz 16'yı alın. Bu cihazın kullanıcıyı çeldirmesi için 30-35k fiyat bandında çıkmalıydı. Hakkını yemeyeyim daha çıkmadı ancak tek iddialı olduğu nokta pil performansı gibi duruyor küçük ekranda uzun pil ömrü isteyip başka hiç ama hiçbir özelliğe bakmayacak nadir insanlar için belki seçenek olabilir. Bu arada cihaz minimal değil. Düz iPhone 16, 14, 15 vs. Ler ile aynı ebatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı