iPhone 16e stoklara ne zaman gelir?

estedha2

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selamlar telefon değiştireceğim 16e alacağım fakat neredeyse 1 haftadır vatan ve Teknosa stoklarında yok, müşteri hizmetlerine soruyorum bilgimiz yok diyorlar. Ne oldu telefon tedarikten falan mı kalktı? Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir.

Not: İnternetten alamam değiş tokuş fırsatıyla alacağım.

Telefon yeni çıktığı için stokların tükenmesi normal, yakında gelir. Benim tavsiyem 16e yerine 14 veya 15 alman en kötü 13 alman üçüde 16e den daha iyi telefonlar benim kanaatimce.

Gürgençleri inceleyebilirsiniz, onlarda da değiş tokuş özelliği var ve telefonun fiyatını öldürmeden alıyorlar. Tavsiyem 16e yerine 13 bakabilirsin. Özellik olarak arasındaki fiyat farkına değecek hiçbir fark yok hem de tasarımı daha iyi.

Anladım teşekkürler

16e yerine 3 4 yıllık eskimiş işlemciye sahip telefonlara o para verilmez dostlar sağ olun gelir umarım yakında

gürgençler ne yazık ki burada yok hocam
Gürgençleri inceleyebilirsiniz, onlarda da değiş tokuş özelliği var ve telefonun fiyatını öldürmeden alıyorlar. Tavsiyem 16e yerine 13 bakabilirsin. Özellik olarak arasındaki fiyat farkına değecek hiçbir fark yok hem de tasarımı daha iyi.

Anladım, son karar tabii ki yine senin. Bu benim fikrim ne kadar eskimiş olsa da 13 ile 16 arasında fark sadece yeni nesil çentik ve birkaç ek özellikten ibaret. Eski telefonum olan iPhone 13'ten 16'ya geçince bunu anladım. 13 ile 16e arasında bunlarda yok yani direkt neredeyse 13'ün kopyası. Arasındaki fiyat farkı ise 20.000₺. Senin istediğin yeni model telefonsa bu fiyata Android tarafına bakabilirsin çünkü şuanki son model iPhone'larda Pro altı bence alınmaz. İyi sosyaller.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı