Yurt dışından gamepad önerisi

hasker

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Endüstri Mühendisi
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Hollanda'da yaşayan bir arkadaşımdan kız arkadaşıma ve bana getirmesi için kol satın alacağım. O yüzden bütçe takıntısı olmadan (malum buraya kıyasla daha uyguna denk geliyor.) Fiyat performans diyeceğiniz bir gamepad almak istiyorum hediye olarak. Uyumlu renk opsiyonlarının olması aslında daha hoş olur (siyah-pembe veya siyah-beyaz gibi).

Sevgilim normalde TR pazarında bütçeden dolayı bu ürünün pembeliğini ve görünümünü çok beğendiğini dile getirmişti. Ama ben olmuşken daha kalitelisini ve yine seveceği tarzda bir şey almak istiyorum.

NOT: Şimdilik seçeneklerimin çoğuna EU Amazon'dan baktım ama varsa daha uygun ve güvenilir oralara da bakabiliriz

Aklımda bulunan seçenekler:
Machenike G3V2 - Amazon.de
8BitDo Ultimate 2 - 8Bitdo Ultimate 2 Wireless Controller for Windows & Android, Gaming Controller with TMR Joysticks, Switchable Hall Effect/Tactile Triggers, Motion Control, RGB Fire Ring, 8Speed Wireless Tech, Black : Amazon.de: Games
Machenike G5 Pro V2 - Amazon.de
EasySMX X20 - Amazon.de
GameSir Cyclone 2 - Bu sanırım TR ve Avrupa fiyatında pek fark yok o yüzden link koymadım
Hissel olarak içim Machenike markasına daha çok yöneliyor,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda da G5 Pro Max için pembe model tanıtılıyor aslında ama ilanını bulamadım stock out olduğundan olabilir.

Bu şekilde arkadaşlar hazır bazılarında indirimler de varken kaçırmak istemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdilik bütçeye iki adet kol için toplam 6.5-7k diyebilirsiniz. Standı da olsa hoş olur diye düşünüyorum.

Teşekkür eder, iyi Sosyaller dilerim.

Son düzenleme:
Mobapad huben 2 bakabilirsiniz.
Bu marka/modeli ilk defa gördüm birçok da araştırma yapmıştım. İsminizi de konuların birçoğunda görmüştüm, bu model diğer hepsini geçer mi, yazdıklarıma ve Mobapad Huben 2'ye 10 üzerinden puan verseniz bu modellere kaçar verirdiniz acaba? Biliyorum biraz zahmetli olacak ama çok fazla araştırma yapan ve parasına değecek bir şey almak isteyen bir karakterim var karar vermekte de hele bir de uzmanlık alanım değilse zorlanabiliyorum. Teşekkür ederim şimdidenn

Bu marka/modeli ilk defa gördüm birçok da araştırma yapmıştım. İsminizi de konuların birçoğunda görmüştüm, bu model diğer hepsini geçer mi, yazdıklarıma ve Mobapad Huben 2'ye 10 üzerinden puan verseniz bu modellere kaçar verirdiniz acaba? Biliyorum biraz zahmetli olacak ama çok fazla araştırma yapan ve parasına değecek bir şey almak isteyen bir karakterim var karar vermekte de hele bir de uzmanlık alanım değilse zorlanabiliyorum. Teşekkür ederim şimdidenn
Hocam şöyle diyeyim
Huben 2 eğer yarış oyunu oynamayacaksanız 9/10 eğer oynayacaksanız 6/10
Gamesir G7 pro eğer dpad ağırlıklı oynamayacaksanız (platformer ve dövüş) 9/10 eğer oynayacaksanız 7/10
Cyclone 2 7/10
Machenike g5 pro max 5/10
8bitdo ultimate 2 7/10
Easysmx x20 7/10

Hem malzeme kalitesi hem de donanım açısından en iyileri huben 2 ve g7 pro. Önümüzdeki haftalarda huben 2 için bir inceleme videosu yayınlayacağım. Aynı zamanda yt üzerinde g7 pro için bir incelemem zaten mevcut, bakmanızı öneririm. Machenike g5 pro max bunlara göre daha geride kalıyor açık ara. Şimdiye kadar kullandığım en iyi iki kol açıkçası huben 2 ve g7 pro max
Bence 1 pembe huben 2 ve 1 siyah g7 pro alabilirsiniz. Hem renk seçeneğiniz hem de istediğiniz oyunlar için iki adet üst düzey gamepadiniz olur

Hocam şöyle diyeyim
Huben 2 eğer yarış oyunu oynamayacaksanız 9/10 eğer oynayacaksanız 6/10
Gamesir G7 pro eğer dpad ağırlıklı oynamayacaksanız (platformer ve dövüş) 9/10 eğer oynayacaksanız 7/10
Cyclone 2 7/10
Machenike g5 pro max 5/10
8bitdo ultimate 2 7/10
Easysmx x20 7/10

Hem malzeme kalitesi hem de donanım açısından en iyileri huben 2 ve g7 pro. Önümüzdeki haftalarda huben 2 için bir inceleme videosu yayınlayacağım. Aynı zamanda yt üzerinde g7 pro için bir incelemem zaten mevcut, bakmanızı öneririm. Machenike g5 pro max bunlara göre daha geride kalıyor açık ara. Şimdiye kadar kullandığım en iyi iki kol açıkçası huben 2 ve g7 pro max
Bence 1 pembe huben 2 ve 1 siyah g7 pro alabilirsiniz. Hem renk seçeneğiniz hem de istediğiniz oyunlar için iki adet üst düzey gamepadiniz olur
Teşekkür ederim gerçekten açıklayıcı, sade ve öz bir cevap oldu. Videolarınızı da inceleyeceğim. Son bir sorum fiyat/mağaza konusu olacak nereden almamı önerirsiniz? Şuanki fiyatları da tavanda oldukları durumdalar mı vs 1 ay beklemeye değer mi?

Bence gamepadi Türkiye'den almak gamepadin stick drift veya farklı soru la karşılaşması ihtimaline karşı daha iyi btw attığınız modellerin Hall efect olduğunu biliyorum.
8BitDo ve Xbox kullandım DualSense'te elime geçti. GameSir nasıl bilmiyorum tetiklerinin şekline bakmak gerek. 8BitDo dpadi güzel ama yaeış için tetikler çok kötü. DualSense'te de o kadar olmasa da kötü araba için en iyisi Xbox sanırım. Bildiklerim üzerinden yorum yapmak istedim gulikitte iyidir. GameSir öneririm.

Teşekkür ederim gerçekten açıklayıcı, sade ve öz bir cevap oldu. Videolarınızı da inceleyeceğim. Son bir sorum fiyat/mağaza konusu olacak nereden almamı önerirsiniz? Şuanki fiyatları da tavanda oldukları durumdalar mı vs 1 ay beklemeye değer mi?
Genelde fiyatları çok değişmiyor. Direkt kendi sitelerinden veya mobapad için aknes sitesinden alabilirsiniz. İndirim kuponlarıyla güzel fiyatlara geliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı