kararım iphone 15'den yana oldu. En mantıklısı bu bence. zaten 16e satmıyor diye birsürü indirim var boş telefon@pard ne yaptınız hocam, kararınız nedir?
kararım iphone 15'den yana oldu. En mantıklısı bu bence. zaten 16e satmıyor diye birsürü indirim var boş telefon@pard ne yaptınız hocam, kararınız nedir?
Kararım iPhone 15'ten yana oldu. En mantıklısı bu bence. Zaten 16e satmıyor diye bir sürü indirim var boş telefon.
Demek istediğinizi tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla cevaplayayım.16e'nin 2.eli düşük olacağını düşündün herhalde o yüzden 15'i tercih ettin. Bir de bu konudaki bazı kullanıcılar S25'i tercih etseniz daha iyi olacağını söylemiş. S25'i de tercih etmemenin sebebi 2.eli kötü olacağı için mi?
Demek istediğinizi tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla cevaplayayım.
Hayır 2. el olarak değil 0 telefon olarak konuştum. 15'te olup 16E'de olmayan birçok özellik gördüm. Sadece RAM, işlemci ve yapay zeka konusunda daha iyi. iPhone 15'in işlemcisi ve RAM'i zaten gayet yeterli olduğundan bunu bir sorun olarak görmedim.
Kısaca16E'nin bana tek artısı Apple yapay zekası olacaktı. Ama yapay zeka bir tek Apple'da yok.
S25 konusuna gelecek olursak, çocukluğumdan beri iPhone telefon kullandığımdan dolayı değişmek istemedim neden bilmem ama Android'i hiç sevmemiştim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.