Merhaba arkadaşlar iPhone 13 ile iPhone 16e arasında kaldım. Güncellik ve yazılımı stabil cihaz arıyorum X6 Pro kullanıyorum inanılmaz ısınıyor bıktım artık bütçe 42000.
s25 128 önermiyorlar 256 öneriyorlar hocam wild rift oynuyorum sürekli olarak x6 proda 120 fps oynayamiyorum deri lansman oldugu icin sogutucu ise yaramiyor 10 dakika oynuyorum alev aliyor x6 pro ekranımın sol alt köşesinin dokunmatiği sıkıntılı zaten ısınmadan dolayı iphone dışında tercihim wild rifti 120fps oynatıcak cihaz bi türlü bulamadım yenilenmiş 13 pro alayım diyorum herkez alma diyor yardımcı olursanız sevinirim üstadım16e daha iyi olur. S25 de bakabilirsin.
İkisi arasından 16e ama fiyatlarını hak etmiyorlar S25 var iken onu da söyleyeyim.
Ben S23 kullaniyorum. S23 bile Wild Rift'de 120 FPS veriyor. S25 her turlu memnun eder oyunda. 16e, 60 FPS sinirli. Oyun icin alinmaz. S25 alin.s25 128 önermiyorlar 256 öneriyorlar hocam wild rift oynuyorum sürekli olarak x6 proda 120 fps oynayamiyorum deri lansman oldugu icin sogutucu ise yaramiyor 10 dakika oynuyorum alev aliyor x6 pro ekranımın sol alt köşesinin dokunmatiği sıkıntılı zaten ısınmadan dolayı iphone dışında tercihim wild rifti 120fps oynatıcak cihaz bi türlü bulamadım yenilenmiş 13 pro alayım diyorum herkez alma diyor yardımcı olursanız sevinirim üstadım
Kamera onemli degilse 16e'nin fiyati o civarlara guzel ama asil onerim S25.Merhaba arkadaşlar iPhone 13 ile iPhone 16e arasında kaldım. Güncellik ve yazılımı stabil cihaz arıyorum X6 Pro kullanıyorum inanılmaz ısınıyor bıktım artık bütçe 42000.
ısı ne durumda s23 ün tabiki de snap dragon 8 elite işlemcisi güzel s25 deki ama antutu düşük normalmi acaba kısıtlanmış bir işlemcimiBen S23 kullaniyorum. S23 bile Wild Rift'de 120 FPS veriyor. S25 her turlu memnun eder oyunda. 16e, 60 FPS sinirli. Oyun icin alinmaz. S25 alin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.