iPhone 16e vs iPhone 13

Bütçe
42000
ısı ne durumda s23 ün tabiki de snap dragon 8 elite işlemcisi güzel s25 deki ama antutu düşük normalmi acaba kısıtlanmış bir işlemcimi
Isinmiyor. Ayrica S25'deki islemci en guclu Snapdragon. En stabil FPS'i S25 serisinden alirsin.

Merhaba arkadaşlar iPhone 13 ile iPhone 16e arasında kaldım. Güncellik ve yazılımı stabil cihaz arıyorum X6 Pro kullanıyorum inanılmaz ısınıyor bıktım artık bütçe 42000.

Şöyle söyleyeyim 1,5 yıldır iPhone 13 kullanıyorum ve pil sağlığı 90'ın altına indikden sonra ısınması can sıkabiliyor.
Bu çoğu telefonda böyledir kılıfında etkisi olabilir.

14 de bir sorun mu var 13 ile islemci vs ayni ama kamerada degisiklik var ufak tefek.

14 13'ün 2 GB RAM eklenmiş hali öyle anlatayım sana gerçekten fark yok. 16'e avantaşları 3 nesil daha iyi işlemci 8 GB RAM uzun ömürlü pil ömür bayağı iyi appke yapay zeka alacak şarj grişi güncel IPhone'ların şarj girişi eksileri magesafe ve geniş açı yok.

aslında var ama kamerası tatmin edecek wild rifti 120 fps stabil oynatıcak işlemcisi serin çalışabilecek uygun fiyatlı bulursam para cebime kalır
Bunu alabilirsin o halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı