iPhone 16e vs iPhone 15

Pil suresi, ozellik acisindan 600 dolara Apple ekosistemine bakilirsa iyi denilebilecek bir cihaz kamerasi iyi isler cikartiyor ama tek kamera olmasi buyuk -. Ulkemizdeki fiyatindan dolayi alinmasini pek dogru bulmuyorum ikinci el 16 falan bakabilirsiniz ya da sifir 15 bakabilirsiniz. Ozellikleri bilerek alirsaniz 16s de pişman etmez.

iPhone 15 vs 16e sorusu bence cevapsız çünkü ikisinde de birbirinden eksik çok şey var. Size çıkış yolum:
Fırsattan yakın fiyata iPhone 16 bulursanız düz 16.
Android yazmayın demişsiniz zaten o paraya S25 alamayacağınızdan Android olarak Çinliler kalıyor onlara da güven olmaz.

Arkadaşlar iPhone 12 kullanıyorum ve cihazımı yükseltmek istiyorum. Bu iki model arasından sizce hangisi tercih edilmeli? İşlemci, batarya ve diğer özellikler bakımından 16e daha makul görünüyor ama fikrinizi almak istiyorum. Yorumlarda Android cihaz önermeyin.
Şimdiden teşekkürler.
16e biraz daha bütçe dostu olarak piyasaya çıktı iPhone 15 standart bir telefon özellik olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum aradaki fiyat farkına bakınca.
Not: 15 kullanıyorum tavsiye ederim.

Ben iPhone 16 yerine 15 Pro tercih ederdim. Son çıkan iki düz modelde aşırı bir yenilik ya da fark yok. Pro kamerası ve yapay zekadan mahrum kalmamak için 15 Pro iyi bir tercih. Kendim düz 15 kullanıyorum.

O paraya 2. el 14 Pro var. iPhone 15'ten her yönden iyi telefon. 16E'den de işlemci dışında her yönden iyi cihaz. 2.el düşünürseniz düz ve e modellerine para vermeyin Pro serisi alın. İlla 16e ve 15 arasından seçeceğim dersen 16E'de işlemci artısını ve batarya uzunluğunu attığında 15'e göre artısı ne kalıyor? Cevap: Hiçbir şey. Kamerada, ekranda bariz üstün düz 15 bile 16E'den. Düz 16 da bu fiyatlara düşmüşken 16e ile kendinizi kandırmanız saçmalık olur.
Kısaca sıralarsam:
1.önerim 2. el 14 Pro almanız. Sıfır derseniz 2.önerim düz16, attığım linkteki.

Hocam ikinci ele yönelmeyin bence.

Aldım satan kişi çok temiz kullanmış evine gittim kahve ısmarladı vs. 1 saat civarı muhabbet ve kontrolden sonra iPhone 16 128 GB 4 aylık kutu fatura ve garanti eksiksiz nokta hatasız 48,000 TL'ye aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı