Eski bir Xiaomi telefondan geçeceğim, telefonda çok oyun oynayan birisi değilim. iPhone alma merakım var ama değer mi bilmiyorum, bütçem 40k civarı.
13'ü ele hocam. 16e ve S24 arasında ben S24 seçerdim. 16e seçmeme sebebim, ekranı 13 ile neredeyse aynı, tek kamera ve 60Hz. İşlemci harici üstünlüğü olduğunu sanmıyorum S24'e.
13 zaten 2021 cihazı. Elimde var, kullandım da ama 120Hz bir telefondan sonra yavaş geliyor ekran olarak.
Dediğini çok iyi anlıyorum hocam. Android deneyimlerimden sonra 8 almıştım abimden kalma. SE2, 12, 13 kullanıp en son S24 geçtim. S24'e geçme sebebim de telefonun çerçeveleri, inceleme izlemekten dolayı kalın gelmeye başladı ve AI güncellemesi almaması, güncelleme sonuna yakınlaşmasından dolayıydı. Pişman değilim, ön yargımı yıktım fakat herkes aynı değil. Bu durumda 16e alabilirdim. Hatta param olsa 16e düşünüyordum ama abim kıyamadı, S24'ünü verdiAbi 120 Hz merakım yok pek bir de Android telefona çok ısınık değilim deneyimlerimden dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.