iPhone 16e vs S24 vs iPhone 13

13 2021 cihazı hala güncel Samsung'ların donanımı ile yarışıyor başa baş gidiyor, S24 FE, 24 gibi cihazlar örnek olarak, 60 Hz çok takılıyor insanların sebebini anlayamıyorum. 120 HZ S21'den geçtim 13 çok çok daha akıcı, iOS fark yarattırıyor. Kullandığım laptop ekranı 165 Hz, 60 Hz telefon beni hiç bir şekilde yormuyor, telefon yazılımı fazlasıyla akıcı olduğu için rahatsız etmesi mümkün değil. Her şey donanım teknik özellik değildir.

Üçü arasında 16e'nin fiyatları fazlasıyla düştüğü için her türlü 16e sıfır olarak almalısın. Daha iyi kamera, daha iyi işlemci bu ikisi fiyat farkı için yeterli. 13 te alabilirsin ileride 2 sene sonra satıp yükseltirsin sana kalmış. Android istersen teknik özellikleri sebebiyle iPhone'dan üstünler düşünebilirsin ama tekrar dediğim gibi her şey teknik özellik değildir, yazılım büyük fark yaratıyor.

Kişiden kişiye değişir hocam. Apple, kim ne derse desin hatalar yapıyor. Çıkardığı düz 15 sürümüne bile yapay zeka vermezken bilmem ne markasının, zort modeli bile yapay zeka destekleyebiliyor. Teknik özelliğe kafayı takmayacaksın fakat biraz bilgi sahibi olmak da önemli. 16e ve S24 2 farklı ekosistem isteyenlere verilebilecek bir öneri. Android isterse S24, istemezse 16e. Konu 60Hz değil yani, Apple'ın kullanıcılarını bu şartlara itmesi. Son gelen iOS sürümüyle telefonların akıcılığını kaybettiğini düşünüyorum. Yıl değişiyor, telefon değişiyor fakat o stabillik benim için eskisi kadar yok. iOS 15 vesaire çok güzeldi. Umarım Apple beni Samsung'a geçtiğime pişman eder iOS 19'da.

iPhone 16e, bomboş ötesi bir telefon. 40K paraya ne tek özelliği kırpılmış güncel işlemcisi olan 16e ne de ninem yaşındaki çağ dışı 13 alınır. 40K parayı al balkondan aşağı savur aynı hesap hiç abartmıyorum. Çok iPhone merak ediyorsanız 2.el 13 Pro veya yurt dışı sıfır 16 Pro/Max alabilirsin hatta yurt dışı alman en mantıklısı olur düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini anlatırım. İlla TR cihazı ve sıfır dersen merakını başka zamana erteleyip S24 seçmelisin biraz daha artırırsan S25 daha güzel olur.

S25 var ayni fiyata.

Eski bir Xiaomi telefondan geçeceğim, telefonda çok oyun oynayan birisi değilim. iPhone alma merakım var ama değer mi bilmiyorum, bütçem 40k civarı.
60hz ve kamera sorun degilse 16e, kamera onemli cihaz guncelligi cok onemli degilse 13, hepsi onemliyse s24 ama Exynos guc konusundan ne kadar gelisse de stabillik konusundan eksikleri devam ediyor deniyor, butce S25'e yukselebilirse rakipsiz direk alin derim.

İphone 13 kaç sene daha güncel şekilde kullanabilirim

Eski bir Xiaomi telefondan geçeceğim, telefonda çok oyun oynayan birisi değilim. iPhone alma merakım var ama değer mi bilmiyorum, bütçem 40k civarı.

16e alınır hocam abimde var herkesin salladığına bakma yok Zoom kötü yok o kötü sen astronot musun napıcaksın Zoom'u günlük kullanım için iyi ama benim havam olsun 2 kameram olsun diyorsan 13 de iyi tercih hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…