derstein
Centipat
13 2021 cihazı hala güncel Samsung'ların donanımı ile yarışıyor başa baş gidiyor, S24 FE, 24 gibi cihazlar örnek olarak, 60 Hz çok takılıyor insanların sebebini anlayamıyorum. 120 HZ S21'den geçtim 13 çok çok daha akıcı, iOS fark yarattırıyor. Kullandığım laptop ekranı 165 Hz, 60 Hz telefon beni hiç bir şekilde yormuyor, telefon yazılımı fazlasıyla akıcı olduğu için rahatsız etmesi mümkün değil. Her şey donanım teknik özellik değildir.
Üçü arasında 16e'nin fiyatları fazlasıyla düştüğü için her türlü 16e sıfır olarak almalısın. Daha iyi kamera, daha iyi işlemci bu ikisi fiyat farkı için yeterli. 13 te alabilirsin ileride 2 sene sonra satıp yükseltirsin sana kalmış. Android istersen teknik özellikleri sebebiyle iPhone'dan üstünler düşünebilirsin ama tekrar dediğim gibi her şey teknik özellik değildir, yazılım büyük fark yaratıyor.
Üçü arasında 16e'nin fiyatları fazlasıyla düştüğü için her türlü 16e sıfır olarak almalısın. Daha iyi kamera, daha iyi işlemci bu ikisi fiyat farkı için yeterli. 13 te alabilirsin ileride 2 sene sonra satıp yükseltirsin sana kalmış. Android istersen teknik özellikleri sebebiyle iPhone'dan üstünler düşünebilirsin ama tekrar dediğim gibi her şey teknik özellik değildir, yazılım büyük fark yaratıyor.