IPhone 16e yamulur mu?

batman34

Decapat
Daha fazla  
Biraz saçma ve absürt bir konu ama, yatağıma yatarken telefon olduğunu unutup atladım. Telefonda bir şey var mıdır yamulma falan ben çok takıntılıyım bu konularda bu telefon bu kadar kolay yamulamaz değil mi?

Biraz saçma ve absürt bir konu ama, yatağıma yatarken telefon olduğunu unutup atladım. Telefonda bir şey var mıdır yamulma falan ben çok takıntılıyım bu konularda bu telefon bu kadar kolay yamulamaz değil mi?

Sanmam. Düz yüzeye koy ekran üstü dümdüz duruyorsa bir şey yoktur. O kadar para veriyorsun hemen yamulacak hali yok. Yamulduysa da vay halimize :)

Sanmam. Düz yüzeye koy ekran üstü dümdüz duruyorsa bir şey yoktur. O kadar para veriyorsun hemen yamulacak hali yok. Yamulduysa da vay halimize :)

😁😁 Kontrol ettim hiçbir sorun yok. Ayrıca YouTube'dan sağlamlık testine baktım adam tüm gücüyle denemesine rağmen telefon en ufak esneme dahi yapmıyor. Sorun çözüldü ama benim sorunum var bence bir doktora görünmem gerekli diye düşünüyorum bu takıntılar yüzünden 😕

Cetvelle kontrol etmeye ne dersin? Atlamayla yamulacağını sanmıyorum.
İnanırmısın evdeki cetvelim esnek cetvel😂😂.Ama kontrol ettim bir sorun yok

iPad olsaydı evet derdim :D fakat bir şey olmaz rahat olun.
evet bir sorun yok.Ama ipad çok kolay yamulabiliyormuş sizin başınıza böyle bir şey geldimi?

😁😁 Kontrol ettim hiçbir sorun yok. Ayrıca YouTube'dan sağlamlık testine baktım adam tüm gücüyle denemesine rağmen telefon en ufak esneme dahi yapmıyor. Sorun çözüldü ama benim sorunum var bence bir doktora görünmem gerekli diye düşünüyorum bu takıntılar yüzünden 😕

Yeni aldığınız mal çok kıymetli olur hocam çok normal öyle düşünmeniz. İyi günlerde kullanın.

Yamulma olabilir ama yamulsa ne yapacaksınız ki? :) Sadece üzülmekten başka çaresi yok gibi. ahahahah

Yine de dikkatli olun hocam ben kendi iPhone mu 1-2 kere kasasını gerçekten yamulttum nasıl yamulduğu hakkında gram fikrim yok serviste fark edilmişti kasayı değiştirdik. :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı