iPhone 16E'de takılmalar olmaya başladı

Benlik sıkıntı yok nasıl bir kasma sorunu var biraz aççar mısınız?
İlk mesajda belirtildiği gibi. Çoğunlukla kilit ekranı açılıp ana ekran gelirken ekranda ciddi bir fps düşüşü oluyor. 10 defa üst üste ekranı kilitleyip açınca en az 1 defa bu yaşanıyor.

Ek olarak ekranın sağ üst tarafından aşağı çekip denetim merkezini açarken de animasyon 10 defadan birinde aynı şekilde kasılıyor.

Az önce gelen iOS 18.5’te de durum aynen devam ediyor maalesef.

Ben iPhone 11 13 16e kullanmış biri olarak söylüyorum maalesef yazılımsal arada bende de oluyordu. 3 telefonda aynı sorun vardı ama çok kafaya takmıyorum genel olarak performans da sorun yok bence.

Ben iPhone 11 13 16e kullanmış biri olarak söylüyorum maalesef yazılımsal arada bende de oluyordu. 3 telefonda aynı sorun vardı ama çok kafaya takmıyorum genel olarak performans da sorun yok bence.
iPhone 4’ten beri neredeyse tüm modelleri kullandım. Bu tarz bir durum ilk defa yaşıyorum. Hele ki en güncel işlemci A18’de bunu yaşamak oldukça can sıkıcı.

Evet cihazın genel kullanımı ve performansında bir problem yok ama mantıklı bir açıklama da bulamıyor olmak insanın aklına takılmasına neden oluyor.

iPhone 4'ten beri neredeyse tüm modelleri kullandım. Bu tarz bir durum ilk defa yaşıyorum. Hele ki en güncel işlemci A18'de bunu yaşamak oldukça can sıkıcı.

Evet cihazın genel kullanımı ve performansında bir problem yok ama mantıklı bir açıklama da bulamıyor olmak insanın aklına takılmasına neden oluyor.

Açıkçası iOS diğer markalara en stabili ama eski stabillik bence de yok eskiden iPhone 5S kullandım acayıp iyi telefonda adeta uçak gibiydi.

Yazılımsal olduğu kesin zaten. A18 çip ile donanımsal bir yetersizlik olası bile değil. Birden çok cihazda da aynı anda yaşanması yazılımsal olduğunu kanıtlıyor.

Ancak bir iPhone alırken, cihazdan çok yazılıma para verdiğimi düşünürsek, bu konuyu "yazılımsal, dert etmeye gerek yok" şeklinde arka plana atmak çok mümkün olmuyor.

Neden Apple cihaz kullanıyorum ki? Bunları yaşamamak için. Şimdi Android'ten ne farkı kaldı.

Üzücü ve düşündürücü.

Not: Bendeki sorun hala net bir şekilde devam ediyor. Gün içinde telefonun ekranını 100 defa açıyorsam, minimum 20 defasında sorunu yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı