iPhone 17 alınır mı?

IPhone'dan herhalde PC performans i bekliyorsun.

iPhone fanboyları dislike atip yanlış bilgilendirme yapmasın.
Yazdığım deneyime Samsung fanboyluğu yapıp disslike atmışsınız ama? İki telefondan memnun kalmış olduğumu tavsiye etmem gayet doğal diye düşünüyorum.
Her zaman kâğıt üstündeki bilgilerle öneri yapılmaması gerektiğine inanıyorum.

Fanboy olduğumu nereden çıkardın dostum? 🤣 iPhone 17 alınır mı diye sormuş, alınabilir bir telefon olduğunu söylüyorum ve sende kendi mesajınla alınamaz demişsin. Fanboylukla alakası nedir bu durumun? Konu sahibinin telefondan PC performansı beklediği ile ilgili bir şey göremedim. iPhone 17 ile PUBG'de 120 FPS oynayabilir, bu durumda ne var?

Dostum ben zaten iPhone optimizasyonunu ve PUBG'deki performansını biliyorum. Arkadaş iPhone telefonunda PC gibi soğutma performansı bekliyor. Ben bu beklentiye girmemesi için yazdım.

İki haftadır kullanıyorum Samsung S25'ten geçtim, gayet memnunum.
Birton inceleme izleyip S25 almıştım lakin kamerasından asla memnun olamadım. Özellikle gece çekim yapan biri olarak tüm ayarları kurcalamama rağmen ışıkları bozması, netleştirme ayarları otomatik filtre vesaire yıldırmıştı.
Iphone 17 de hafif oto düzeltmeler yapıyor ama göze çok batmıyor.
Kısacası çok memnunum, tavsiye ederim.
Dost varsa S25 ve iPhone 17 ile yaptığın çekimleri paylaşır mısın?

Dostum ben zaten iPhone optimizasyonunu ve PUBG'deki performansını biliyorum. Arkadaş iPhone telefonunda PC gibi soğutma performansı bekliyor. Ben bu beklentiye girmemesi için yazdım.

Hem o performansı bilip hem de PC performansı beklemesin diyorsun, PUBG'yi 120 FPS oynatıyor daha ne olsun? Kendi mesajınla şuan verdiğin bu cevap çelişiyor.

Merhaba. Uzun süredir Samsung S23 kullanıcısıyım. Telefonumu sattım ve iPhone 17 geçmeyi planlıyorum. Sizce doğru bir seçim mi? Bu telefonda ana amacım benı PUBG Mobile de üzmesin yeterli. Bildiğim kadarıyla şu anda 90 FPS, yakında 120 FPS gelir mi? Stabil oynatır mı? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Düz modelden bahsediyorum bu arada sadece alınır veya alınmaz derseniz sevinirim. Bir daha şahsen asla Samsung veya Android bir telefon kullanmayacağım. Evet S23 güzel bir telefon işlemcisi yeterli ancak soğutma kısmında bu telefon aşırı kötü oyunu oynarken hem kasma oluyor hem de elim bayağı ısınıyor.
Oppo en iyisi hocam kalan paraya döner yiyin(!)
Bence iPhone mantıksız ama mesajınıza göre tek seçenek iPhone

Yazdığım deneyime Samsung fanboyluğu yapıp disslike atmışsınız ama? İki telefondan memnun kalmış olduğumu tavsiye etmem gayet doğal diye düşünüyorum.
Her zaman kâğıt üstündeki bilgilerle öneri yapılmaması gerektiğine inanıyorum.

Samsung çok mi iyi kardeşim? Güldürme Allah aşkına.

Ben fanboy değilim. Kağıt üzerinde de konuşmuyorum. Deneyimime göre konuşuyorum. Ayrıca Samsung ısınmıyor demedim. iPhone sanki oyun oynarken buzdolabı gibi calisiyor gibi bir algi var. Halbuki ikisi de isiniyor ve benzer performansta. Kullanici bu algiyi kirip daha kaliteli (ayni fiyat bandında veya daha az) oyun amacli telefonlara bakabilir. Saygılar.

Ben fanboy değilim. Kağıt üzerinde de konuşmuyorum. Deneyimime göre konuşuyorum. Ayrıca Samsung ısınmıyor demedim. iPhone sanki oyun oynarken buzdolabı gibi calisiyor gibi bir algi var. Halbuki ikisi de isiniyor ve benzer performansta. Kullanici bu algiyi kirip daha kaliteli (ayni fiyat bandında veya daha az) oyun amacli telefonlara bakabilir. Saygılar.
Oyun için bir yorum yapmadım ki? Clash Royal hariç oynamıyorum zaten onda da ısınma vesaire olmadı ki test edilebilecek bir oyun değil. Kişi sadece oyun için telefon istiyorsa iki marka da yetersiz zaten

Hocam uzun süre boyunca PUBG gibi yüksek işlem ve grafik döndüren oyunlar belli bir süreden sonra ısıtır cihazı. Ben zannetmiyorum ısınmayacak telefon olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı