IPhone 17 çıkınca 16 üzerine kaç TL koymak gerekir?

kenan052

Picopat
Daha fazla  
Düz iPhone 17 modeli tasarım değişikliği ve 120Hz ekran ile geleceği söyleniyor ve fiyatı da artacak deniyor. Sizce iPhone 16 üzerine takasta tahmini kaç TL koymam gerekir?

Düz iPhone 17 modeli tasarım değişikliği ve 120Hz ekran ile geleceği söyleniyor ve fiyatı da artacak deniyor. Sizce iPhone 16 üzerine takasta tahmini kaç TL koymam gerekir?

Düz iPhone 17, düz iPhone 16 ile aynı tasarımla gelecek sızıntılarda öyle geçiyor ve bence de orada bir oynamaya gitmeyeceklerdir. iPhone 17= 24MP ön kameraya sahip, 120Hz ekrana sahip bir iPhone 16, diyebiliriz geri kalan şeyler aynı kalır yüksek ihtimalle. Asıl tasarım değişikliği ve yenilikler 17 Air, 17 Pro, 17 Pro Max'lerde olacak. Yani bunu niye anlattım bekleyecekseniz 17'leri 17 Pro serisi için bekleyin derim. Düz 17 muhtemelen 75-80K'den kapak açar, 17 Pro ise başlangıç depolaması 100k olur. Çünkü Eylül ayına kadar dolar 40TL olmuş olur, ayrıca globalde biraz daha zam yeme muhabbetleri de konuşuluyor o sebepten ben böyle bekliyorum fiyatları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı