Çözüldü iPhone 17 gerçekten 120Hz mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kambala06

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, iPhone 17 aldım 120 Hz olduğu için S23'ten geçtim bu telefona ama sorum şu telefon ana menüde 120Hz hissettiriyor onun harici Instagram Google vb uygulamalarda gezerken sanki 60Hz hissi veriyor. Bu telefon bir tek ana menüde mi 120 Hz çünkü telefonun ayarlar menüsünde bile 120Hz gibi hissettirmiyor. Son olarak Pro modeller ile aynı yenileme hızlarına sahip mi bu telefon?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dinamik 120 Hz var. Yani her daim 120 Hz değil. 1 Hz ile 120 Hz arasında yaptığınız işleme göre değişen tazeleme hızı var. Kaldı ki iOS animasyonu çok daha bol olan işletim sistemi. O yüzden S23’e göre biraz daha yavaş hissettirebilir belli alanlarda.
iPhone 17 Pro’nun ekranı neyse, 17’nin de ekranı o. Birebir, eksiksiz aynı ekran var. Çerçeveden tut, parlaklığa, tazeleme hızına, boyutuna kadar.
Dinamik 120 Hz var. Yani her daim 120 Hz değil. 1 Hz ile 120 Hz arasında yaptığınız işleme göre değişen tazeleme hızı var. Kaldı ki iOS animasyonu çok daha bol olan işletim sistemi. O yüzden S23’e göre biraz daha yavaş hissettirebilir belli alanlarda.
iPhone 17 Pro’nun ekranı neyse, 17’nin de ekranı o. Birebir, eksiksiz aynı ekran var. Çerçeveden tut, parlaklığa, tazeleme hızına, boyutuna kadar.

Çözüm
Dinamik 120 Hz var. Yani her daim 120 Hz değil. 1 Hz ile 120 Hz arasında yaptığınız işleme göre değişen tazeleme hızı var. Kaldı ki iOS animasyonu çok daha bol olan işletim sistemi. O yüzden S23'e göre biraz daha yavaş hissettirebilir belli alanlarda.
iPhone 17 Pro'nun ekranı neyse, 17'nin de ekranı o. Birebir, eksiksiz aynı ekran var. Çerçeveden tut, parlaklığa, tazeleme hızına, boyutuna kadar.

Peki bu normal mi ana menüde daha hızlı olup uygulamalarda daha yavaş olması?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı