3-4 bin TL'ye mouse önerisi

Genel çevre önerileriyle birlikte aldım, bakalım memnun kalacak mıyım? Birçok modeli inceledim hocam ATK olsun Rawm olsun aynı bütçelere Scyrox mantıklı geldi. Sizin öneriniz neydi?

Scyrox malzeme kalitesi berbat. Kutunun İçinden 1KHz için ufak dongle dahi çıkmıyor. Ben kullandım hiç beğenmedim doğrusu. Önerilen diğer fareleri alsanız daha iyi olurdu.

Scyrox malzeme kalitesi berbat. Kutunun İçinden 1KHz için ufak dongle dahi çıkmıyor. Ben kullandım hiç beğenmedim doğrusu. Önerilen diğer fareleri alsanız daha iyi olurdu.

Kutu içerisinden 8K dongle ile geliyor diye biliyorum hocam, yanlış modele bakıyor olabilir misiniz?

Baktım ama bana göre gibi gelmedi hocam, swarcow'da bazı arkadaşların yorumlarını vs gördüm onlar Scyrox önermiş ondan ötürü ona yöneldim, beğenmezsem model dğeişikliği yapabilirim.

1772996242100.png

Son düzenleme:
Laptop kullanıyorsanız siparişi iptal etmenizi öneririm. Masanın üstünde uzunca bir kablo ve yuvarlak bir dongle oluyor. Güzel görünmüyor ve masada rahat hareket edemiyorsunuz.
Hocam aktif olarak benzer bir mouse kullanıyorum. Kablolara alıştım, setup komple beyaz gibi oldu ben de o yüzden beyaz mouse aldım ayrı olarak dongle çok estetik duruyor bu modelde
1772998068379.png

O zaman hayırlı olsun hocam.
Teşekkürler hocam, yardım için sağ olun.

Elimin boyutu yüzünden ATK ya yönelme ihtimalim var galiba bakacağız.

Elimin boyutu yüzünden buna döndüm.
Umarım üzmez.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı