iPhone 17 modelleri için heyecanlı mısınız?

Yok hocam ilah ilan ederler ince IPhone'yi ne atması😂

Katılıyorum hocam, her seferinde de Apple'ın büyüklüğüne hayran kalıyorum. Adamlar iPhone Demo diye bir şey yapıp içine sadece telefon rehberi koysalar bir şekilde savunan çıkıyor. Yenemezsin, nasıl yeneceksin ki :D

Iphone genel olarak bana göre değil, arayüzünü hiç sevmiyorum. Alıp kullanacağım bir telefon olmaz diye düşünüyorum yıllar sonrada. Ama kullananlar için güzel bir değişiklik olmuş eğer doğrularsa; tasarımı falan değişmiş, diğer yenilikler ve özellikle düz modellere 120 hz gelmesi gayet iyi olmuş, geç bile kalınmıştı. Almak isteyenlere ve sevenlere hayırlı olur umarım. 😁

Heyecanlıyım diyemem ama oldukça meraklıyım. Bekleyemeyip 16 pro max aldım ama 17 pro max çıkınca ön siparişle alırım muhtemelen. Apple tarafında yıllar sonra ilk defa köklü değişiklikler olacak, ve en önemlisi kasa değişecek. Bir de 17 pro max için vapor chamber olacak deniyor. Bu kadar iyileştirmeyi tek seferde vermeleri Apple için büyük bir olay. Normalde Apple ve Samsung anlaşmış gibi gıdım gıdım ilerliyor. Samsung da Apple'ı takip edip yeni S serisi modelde değişik bir şeyler yapacak muhtemelen.

Iphone genel olarak bana göre değil, arayüzünü hiç sevmiyorum. Alıp kullanacağım bir telefon olmaz diye düşünüyorum yıllar sonrada. Ama kullananlar için güzel bir değişiklik olmuş eğer doğrularsa; tasarımı falan değişmiş, diğer yenilikler ve özellikle düz modellere 120 hz gelmesi gayet iyi olmuş, geç bile kalınmıştı. Almak isteyenlere ve sevenlere hayırlı olur umarım. 😁
120Hz geliyor gelmesine de düz 17, 75-80k bandında olacak bugünden 16 Pro çok daha mantıklı düz 17 bekleyen için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı