iPhone 17 Pro alınır mı?

Çok zor bir soru sordun hocam. 17 Pro serisini nasipse en yakın zamanda alacak biri olmama rağmen hâlen aradayım 17 Pro Max'e mi yönelsem diye. 17 Pro'da pil anlamında ciddi iyileşmeler olmuş. Aklımdaki soru işareti ise aldıktan 1-1, 5 sene sonra o pil yine benzer seviyelerde kalır mı? Yani 1-1, 5 sene sonra pil değişikliği veya şarj aletleri ile gezmeyi göze alır mısın? Örneğin 14 Pro cihazım %87 pil sağlığında ve artık günü çıkarmıyor. Arada şarja takmam gerekiyor. Kaldı ki iOS 16.5 kullanıyorum. Yani bu ihtimali göz önünde bulundurmanı öneririm. Şu an için soruna cevabım evet olsa da ilerisi için emin değilim. Bildiğim kadarıyla her sene model yükselten tiplerden değilsin. Bir telefonu alıp 2-3 sene kullanıyorsun. Testlerin de gelmesini beklemek en iyisi olur diye düşünüyorum. Şu an bence acele etmeyelim.
14 Pro bence ekstra rezil bir cihaz pil ömrü konusunda. 17 Pro'nun o pil seviyesinde bu kadar kötü olacağını zannetmiyorum.

14 Pro bence ekstra rezil bir cihaz pil ömrü konusunda. 17 Pro'nun o pil seviyesinde bu kadar kötü olacağını zannetmiyorum.

2,5 sene 14 Pro kullandım ve her özelliğim de açıktı. iOS 16 ile kullandım bunun da etkisi olabilir ancak genel anlamda pili muhteşem olmasa da günü çıkaran ve yeten bir pildi. %90'dan aşağı düştüğünde ise her şeyi açık şekilde kullanırken yetmemeye başlamıştı. Zaten kağıt üstündeki verilerde bile 17 Pro'nun pili 14 Pro'ya göre bayağı iddialı.

Selamlar hocam. Dün aldım ben de 17 Pro. Şarjı beklediğimden hızlı gidiyor. Bunu iOS 26'nın daha ilk versiyonda olmamıza ve bataryam henüz daha 1 döngü bile olmamasına bağlıyorum. Pil daha kalibre olmadı diye düşünüyorum. Yani 1 hafta, 10 gün içinde pilin de optimize olmasıyla daha iyi şarj süreleri elde edeceğimizi düşünüyorum.

Yurt dışı mi aldınız hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı