iPhone 17 Pro beklenmeli mi?

Hocam selamlar. Öncelikle vereceğim bilgiler iş tecrübeme göre olacak. Kesin bilgiler değildir. Hak verirsiniz Apple satış pazarlama bölümünde çalışmıyorum. Apple her zaman bir önceki cihazı yenisi satsın diye ön siparişe çıkardığı gün önceki modelin Pro ve Pro Max’ini kaldırır. Bu hemen olur fakat diğer satıcılar ellerinde stok olduğu için satmaya devam eder. Mesela biz Turkcell direkt kaldırıyoruz ve stokları Apple’a iade ediyoruz. Bizim gibi yetkili satıcılarda bu şekilde ilerletiyor. Sizin durumda alabileceğiniz yerler genel olarak düz telefoncular. E tabi ki onlarda fiyatları arttıracaktır. Ben olsam şuan 16 Pro 256 alırdım. iCloud ile destekleyip kullanırdım. Yüksek hafızalı iPhone’a o fiyat farkına gerek yok. Hem sonsuza kadar yedeklenir hemde düşük ücrete hafıza artar. 128lik iPhone’umda 50bin fotoğraf ve video var. 40GB kullanıyor.
Hocam teşekkür ederim cevabın için,

Şöyle ki 16 pro 256 gb şuan 88 bin civarı
Yani bu durumda 16 pro Max 512 almak 100 bine daha mantıklı değil mi peki?

Peki sizce 17 pro Max‘i beklemeye gerek var mı bu kadar kısa süre kalmışken ki beklesek de fiyatının çok yüksek olacağı söyleniyor gerçekten öyle mi olur yani 16 pro Max‘le 17 pro Max arası gerçekten minimum 40.000 liralık en azından 512 lik olan versiyon için soruyorum fark olur mu ve bu farka değer mi gerçekten?

Bu arada sanırım sadece Apple sitesinde düz 16 bırakacak muhtemelen düz 16 ların bile fiyatı yükselecek aradaki makasın çok açılmaması adına herhalde değil mi

Hocam teşekkür ederim cevabın için,

Şöyle ki 16 Pro 256 GB şu an 88 bin civarı.
Yani bu durumda 16 Pro Max 512 almak 100 bine daha mantıklı değil mi peki?

Peki sizce 17 Pro max‘i beklemeye gerek var mı bu kadar kısa süre kalmışken ki beklesek de fiyatının çok yüksek olacağı söyleniyor gerçekten öyle mi olur yani 16 Pro max‘le 17 Pro Max arası gerçekten minimum 40.000 liralık en azından 512'lik olan versiyon için soruyorum fark olur mu ve bu farka değer mi gerçekten?

Bu arada sanırım sadece Apple sitesinde düz 16 bırakacak muhtemelen düz 16ların bile fiyatı yükselecek aradaki makasın çok açılmaması adına herhalde değil mi?

Aynı durumdaydım dün 16 Pro aldım geçtim, 17 Pro hem pahalı deniyor hem de 16'lar satıştan kalkacağı için şu anki fiyattan 16'da bulamam diye düşündüm.

Aynı durumdaydım dün 16 Pro aldım geçtim, 17 Pro hem pahalı deniyor hem de 16'lar satıştan kalkacağı için şu anki fiyattan 16'da bulamam diye düşündüm.
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın sevindim sizin adınıza kararsızlıktan iyidir en azından siz hangi depolama alanına aldınız kaça aldınız nereden aldınız memnun musunuz ben Max düşünüyorum da 512 lik şuan en uygun BİM satıyor 100 bin tl ye site üzerinden güvenilir mi bilemedim
Yada yukarda yazdığım gibi beklersem düz 16 serisi sadece satışta olacakmış o bile yükselecek diyorlar
Ama işte 17 de güzel değişikliklerle gelecekmiş ama fiyatı ne olur çok muamma ama yüksekten gelir sanırım

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın sevindim sizin adınıza kararsızlıktan iyidir en azından siz hangi depolama alanına aldınız kaça aldınız nereden aldınız memnun musunuz ben Max düşünüyorum da 512 lik şuan en uygun BİM satıyor 100 bin tl ye site üzerinden güvenilir mi bilemedim
Yada yukarda yazdığım gibi beklersem düz 16 serisi sadece satışta olacakmış o bile yükselecek diyorlar
Ama işte 17 de güzel değişikliklerle gelecekmiş ama fiyatı ne olur çok muamma ama yüksekten gelir sanırım
Teşekkürler. Dün gece 77'ye Turkcell Pasajdan 16 Pro aldım. İcloud'da aylık uygun fiyata depolama var zaten, ondan dolayı 128 aldım geçtim. Telefon kırılır falan olan şeyler bunlar, resimlere erişim sağlayabiliyorsun diye biliyorum.

17'de güzel değişiklikler var ama 25-30 belki biraz daha fazla fark olacak diyorlar Pro'lar arasında. Ben o paralara daha çıkamam açıkçası zaten üniversite masraflarım var. Ama yenilikleri bende beğendim, sadece arka tasarımı pek iyi olmamış ama yinede değişiklik iyidir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı