iPhone 17 Pro Max alınır mı?

snvcrown

Picopat
Daha fazla  
Reddit ve X gibi platformlarda bakılınca sorunlar yarattığını görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk sorunu kabul, onun da zaten Apple tarafından açıklaması yapıldı. Yani o tarz bir solma, soyulma olursa garantiden değişim yapacaklarını söylediler. Kalan şeylerde cihazın hiçbir sorunu yok, çamur atmaya çalışıyorlar. 2 aydır 17 Pro kullanıyorum hiçbir sorunu ve problemi yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

ProRes RAW video gibi profesyonel kullanım yoksa iPhone 17 serisinde Pro modele fiyat farkı vermenin standart kullanıcı için fazla bir katkısı bence yok. 120Hz gibi eksiklerin giderilmesi ile baz model iPhone 17 standart bir Apple kullanıcısı için mantıklı bir cihaz.

Renk sorunu kabul, onun da zaten Apple tarafından açıklaması yapıldı. Yani o tarz bir solma, soyulma olursa garantiden değişim yapacaklarını söylediler. Kalan şeylerde cihazın hiçbir sorunu yok, çamur atmaya çalışıyorlar. 2 aydır 17 Pro kullanıyorum hiçbir sorunu ve problemi yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

24 FE kullanıyorum, takas yaparak alsam olur mu?

Bence 17 Pro daha iyi, Pro Max tablet gibi boyutu.

2. el telefon alınır mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
24 FE kullanıyorum, takas yaparak alsam olur mu?

Takastan kastınız eskiyi götür, yeniyi al gibi kampanyalarsa elbette mantıklı olabilir. S24 FE'nin piyasasına bakın, güzel bir değer veren elektronik marketi veya e-ticaret sitelerinden değerlendirin derim. Apple TR garantili olsun muhakkak.
2. el alınabilir tabii ki ama fazla bir fiyat farkı yok. Hâliyle artık sıfır alın derim. Bu arada bütçeniz 17 Pro veya 17 Pro Max'e zor çıkacaksa size düz 17'yi öneririm. Neredeyse 17 Pro / 17 Pro Max seviyesinde bir cihaz ve 30.000 TL daha ucuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı