iPhone 17 Pro Max kaç GB alınmalı?

Bütçe
125000

Kanuni0

Decapat
Daha fazla  
iPhone 17 Pro Max almaya karar verdim. Sizce 256 GB yeterli olur mu yoksa 512 GB mı almalıyım? Çok fotoğraf ve video çeken birisi değilim. Telefonda 1-2 büyük oyun olur belki 1-2 tane de küçük oyun olur. Normal bir kullanıcıyım ve 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum.

iPhone 17 Pro Max almaya karar verdim. Sizce 256 GB yeterli olur mu yoksa 512 GB mı almalıyım? Çok fotoğraf ve video çeken birisi değilim. Telefonda 1-2 büyük oyun olur belki 1-2 tane de küçük oyun olur. Normal bir kullanıcıyım ve 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum.

iCloud+ ile kullanırsanız sorun olmaz. Ama ileride sorun yaşarsınız uyarayım. Aylık 40 TL ile kullanıyorum şu anlık sorun yok. Ama uzun kullanımda üzebilir. Kalite arttıkça video boyutu fena şekilde artıyor.

Direk alınmamalı ama 512 iyi olur.

Ben hiçbir şey silmeyen birisi olarak hayatımda hiç 128gb bile doldurmadım. Hafızayı en çok tüketen şey yüksek çözünürlüklü videolar olduğu için eğer bu tarz bir kullanımınız yoksa 256gb yeterli.

Benzer bir durumda olarak ben de 256gb alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı