Hawk Fame vs Future

Bütçe
9k-15k

Halil Kaleyıkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Hawk Fab4 - Fame - Future arasında kaldım. Ama hangisini alacağıma karar veremedim.
Fab4 fiyat olarak daha uygun olduğu için mantıklı geldi.
Fame ve future da daha üst segment ve rahat olduğunu düşündüğüm için biraz daha fiyat farkı ödeyip almayı düşündüm.
Fame ve future rahatlığı nasıldır? Artık uzun süre oturunca ağrı çekmek istemiyorum 🥲😅
Kullanan varsa görüşlerini fikirlerini bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

Future, Titanseat'in Throne serisinede bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fab ve Fame temelde aynı süngere sahip. Future bunlardan daha dayanıklı ve kalın bir süngere sahip eğer 80kg ve üstüysen yaklaşık 2 yıl sonra fame de fab da uzun oturuşlarda sünger çöktüğü için ağrı yapabilir.

Future, Titanseat'in throne serisinede(müşteri memnuniyeti açısından memnun kalmadım, indirim vereceklerini söyledikleri yerde vermediler) bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim, göz gezdireceğim.

Fab ve fame temelde aynı süngere sahip. Future bunlardan daha dayanıklı ve kalın bir süngere sahip eğer 80kg ve üstüysen yaklaşık 2 yıl sonra fame de fab da uzun oturuşlarda sünger çöktüğü için ağrı yapabilir.

Anladım, çok teşekkür ederim.
Future süngerinin diğer ikisinden ne farkı var acaba bilginiz var mı?

Düzeltiyorum, geçte olsa kodu attılar, beklemiyordum. Titanseat'e bakmanızı tavsiye ediyorum, galiba sandığımdan daha iyiler.

Future süngeri hem 2 yada 4cm daha kalın hemde daha dayanıklı olması lazım fab ve fame e göre hawk ın kendi sitesindede yazıyor zaten. Titanseat Throne ile Future benzer süngerlere sahip bunların yanında birde Zio Valor var yine kalın süngerli ama diğerlerine göre sert olduğu için rahat ettirmeyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı