iPhone 17 Pro vs S25 Ultra

Bütçe
105.000

Zephyros

Picopat
Daha fazla  
Net bir bütçem yok ama yeterince paramın olduğunu düşünüyorum. iPhone 17 Pro - S25 Ultra klasmanında bir telefon almak istiyorum. Fakat hepsinin kötü ve güzel yanları var.

Mesela ben APK kullanan birisiyim iPhone'da bayağı bir sıkıntı çıkaracak. Aynı zamanda iPhone'un havasını akıcılığını ve tasarımını çok beğeniyorum, S serisinde bu yok.

Bir de sosyal medya adminliği yapıyorum iPhone kamerasıyla, küçük olmasıyla ve birçok özelliğiyle fark atıyor. Ama Zoom yaparken S25 Ultra fark atıyor.

Kafam karışmış durumda, sizin telefonlarınız neler ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei pura 80 ultra bakabilir siniz

Ama S25 Ultra güzel tercih.

Huawei pura 80 ultra bakabilir siniz

Ama S25 Ultra güzel tercih.
Çin telefonu almayacağım artık bıktırdı beni. Xiamoi, Huawei, Oppo demeyin lütfen. En iyisi olsa bile almayacağım.

Sosyal medya kullanımı önemliyse iPhone derim.
Daha ucuz fiyata daha fazla kalite gibi geliyor S25 Ultra.

Ama arayüzü ve tasarımı olarak iPhone baya bir önde. Hem de iPhone alınca ortamlarda havan da artıyor.

17 promax kullanıyorum sanki S25 ultranın kamerası daha güzel arka kamera için konuşuyorum. Ancak iş sosyal medyaya fotoğraf yüklemeye geldiğinde iPhone ile çekilen fotoğraf ve videolar daha iyi görünüyor. Ön kamerada iPhone her zamanki gibi en iyisi bence. Akıcılık olarak iOS26 birkaç güncelleme daha aldıktan sonra daha iyi olur gibi. S25Ultra nasıl bilmiyorum. APK konusunda sizi üzer iPhone maalesef. Tasarım olarak da iphone daha zarif oturaklı duruyor bu biraz kişisel tercih.

Çin telefonu almayacağım artık bıktırdı beni. Xiaomi, Huawei, Oppo demeyin lütfen. En iyisi olsa bile almayacağım.

Daha ucuz fiyata daha fazla kalite gibi geliyor S25 Ultra.

Ama arayüzü ve tasarımı olarak iPhone bayağı bir önde. Hem de iPhone alınca ortamlarda havan da artıyor.
Hocam kamerası güzel ancak iş sosyal medyada paylaşıma gelince sağlam kalite bozuyor yoksa direkt Samsung almak mantıklı olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı