iPhone 17 vs S25 Ultra

• Konuyu başlatan ZiyaT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 241
Bütçe
80000
Uygun cihazlarla amiral gemilerini kıyaslamayın hocam.
S25u 7 yıl güncelleme alacak muhtemelen yeni çıkacak S26u da öyle olur.

Benim en sinir olduğum mevzu tam da senin dediğin şey uygun fiyatlı telefon alıyorlar sonra diyorlarki 2 yıl sonra Android telefonlar çöp iOS daha iyi burada iOSa kötü demiyoruz ama yanlış bilinen bir durum var Redmi Note 7 telefonu kullandım hala canavar gibi çalışıyordu yeni S25 plusa geçtim harika bir telefon hocam.

İkisi de uzun ömürlü olur. Elden çıkarırken iPhone 17'de fazla değer kaybetmezsiniz

Uzun ömürlülük açısından hangisi daha mantıklı olur? Çok Android kullandım annem de 16 Pro Max almıştı zamanında ve telefon çok iyi hissettiriyor, bu yüzden biraz iPhone 17'ye kaydım. Fakat S25 Ultra daha dolu gözüküyor, S26 Ultra beklenmeli mi?

Öncelikle iOS kullanmak istiyorsanız zaten iPhone 17 bu sene Apple'ın ilk kez en güzel yaptığı bir düz cihaz. %99 her kullanıcıyı da memnun eder uzun senelerce. 3-4 sene sonra satarken de değer kaybı daha az olur. Hâliyle tercih edebilirsiniz gönül rahatlığıyla ancak S25U bugünden gerek bir tık daha uyguna bulunabiliyor olması gerekse daha dolu bir cihaz olması ile daha iyi bir cihaz.
S26 Ultra'yı tabii ki beklemek şu durumda daha mantıklı ama bütçeniz 80K'den yukarı çıkmayacaksa anlamı yok. Çünkü S26 Ultra çıktığında tahminen 100.000-110.000 TL arasında bir fiyattan çıkacak. 80k verip S25 Ultra aldığınızda aklınız iPhone 17'de kalacaksa, iPhone 17 alın geçin. Gerçekten 16 Pro serisinden bile genel olarak daha iyi bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı