iPhone 17 Pro'da kasanın ucunda ayrılma olması

efesimsekk

Decapat
Daha fazla  
Telefonu 30 gün önce Hepsiburada'dan Hepsiburada yetkili satıcısından aldım. Telefon köşesinde kılıfı çıkarmaya çalışırken birisi tırnağını sokmuş ve sonucunda arka kasanın ön ekranla birleştiği yerde bombeleşme olmuş. Parlaklık sızması yok, çok ileride gitmiyor. Ama bakınca belli oluyor. Yetkili servis veya ana servise uzak bir şehirde yaşıyorum o yüzden gitmem zor duruyor.

Dosya Ekleri

• d8e2e83d-d57d-4bdf-a472-facfc411fbf7.jpeg
    d8e2e83d-d57d-4bdf-a472-facfc411fbf7.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu 30 gün önce Hepsiburada'dan Hepsiburada yetkili satıcısından aldım. Telefon köşesinde kılıfı çıkarmaya çalışırken birisi tırnağını sokmuş ve sonucunda arka kasanın ön ekranla birleştiği yerde bombeleşme olmuş. Parlaklık sızması yok, çok ileride gitmiyor. Ama bakınca belli oluyor. Yetkili servis veya ana servise uzak bir şehirde yaşıyorum o yüzden gitmem zor duruyor.

Dostum yetkili servisin bir şey yapacağını zannetmiyorum sonuçta kullanıcı bazlı bir hata.

Üzücü durum maalesef ki. Yüz küsur bin TL ver, elemanın biri tırnağıyla ekranın içine etsin. Geçmiş olsun hocam ama buna servis de bir şey yapmaz, düpedüz kullanıcı hatası bu. Satarken de ciddi değer kaybı yapacaktır bu durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı