iPhone 17 Pro'nun kapalıyken şarjı bitiyor

Froster_xx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir önceki konuda yeni bir basel İsviçre'den yeni bir iPhone aldığımı ve bunun Android'le kıyaslamasını yapmıştım. Ya bilmiyorum ama telefonu gece %100 de yaptıktan sonra çekiyorum sarjdan. Sabah uyandığımda 80-85'e düşüyor, bu normal mi? Hiçbir işlem yapılmadan bu kadar ölmesi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir önceki konuda yeni bir basel İsviçre'den yeni bir iPhone aldığımı ve bunun Android'le kıyaslamasını yapmıştım. Ya bilmiyorum ama telefonu gece %100 de yaptıktan sonra çekiyorum sarjdan. Sabah uyandığımda 80-85'e düşüyor, bu normal mi? Hiçbir işlem yapılmadan bu kadar ölmesi?

Hocam elbette normal değil. Ancak cihaz gece Wi-Fi'ya bağlıysa ve iCloud senkronizasyonu, App Store uygulama güncellemeleri gibi şeyleri ayarlardan yapmasına izin verdiyseniz elbette bunları yapıyor olabilir. Böyle bir durum yoksa zaten direkt servise verin.

Hep açık ekran özelliği aktif mi? Ayrıca arka plan uygulamaları ve iCloud senkronizasyonu da açıksa böyle bir düşüş normal olabilir.

Değil gibi ayrıca tam şarj 5-6 saat gidiyor yeni aldım telefonu.

Hocam elbette normal değil. Ancak cihaz gece Wi-Fi'ya bağlıysa ve iCloud senkronizasyonu, App Store uygulama güncellemeleri gibi şeyleri ayarlardan yapmasına izin verdiyseniz elbette bunları yapıyor olabilir. Böyle bir durum yoksa zaten direkt servise verin.

Sürekli mobil veri kullanıyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bunu biraz araştırdım aynı sorunu yaşayan bir arkadaş telefonu yeni aldığı zaman önceki telefondan yeni veri aktardım ve bu yüzden böyle olduğunu söyledi telefonu tekrardan sıfırladığında ve telefonu tekrardan kendi kendine kurduğunda bu sorunun olmadığını söyledi ben önceki telefonumu Android'den android‘den IPhone'a geçiyor özelliğini kullanarak kullandım. Size şu anda bütün her şeyi atıyorum kanıt olarak bütün devridaim sayılarını şarj ve pil sürelerini ve ekran sürelerini. Telefonu İsviçre'den aldığım için garanti hakkında bilgi bilmiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim ben bunu herhangi bir Apple mağazasına götürüp garanti talep edebilir miyim çünkü bu telefon İsviçre'ne alındım ve şu an Polonya'da yaşıyorum. Ayarlarda 1 yıl sınırlı garanti diyor? Yaklaşık 06 ay sonra da Türkiye'ye döneceğim. Olmadı ben de bütün fotoğrafları ve dosyaları bilgisayara aktarıp tekrardan telefonu sıfırlayıp normal kullanıma başlayacağım çünkü bu şarj çok sıkıntı ne kadar kullanırsam kullanayım bu telefonu günde iki defa şarj etmem bir buçuk defa şarj etmem çok gibi geliyor. Çok da bir şey yapmıyorum sadece YouTube'dan bir şeyler izliyorum Instagram'da takılıyorum kameradan bir şeyler çekiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_8359.png
    IMG_8359.png
    144,4 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_8358.png
    IMG_8358.png
    119 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_8357.png
    IMG_8357.png
    180,5 KB · Görüntüleme: 1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler