Herkese selamlar, dostlarım şu an halihazırda Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. iPhone 16 Pro Max alma niyetindeydim ancak IPhone'ların 17 serisi ile görüntüsünün değişeceği haberlerini okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.
Sizce beklemeli miyim yoksa 16 Pro Max alıp geçmek daha mı mantıklı?
oneplus 13 al pişman olmazsın. uzun süre android kullanan ve 1 senedir apple 15 pro kullanan biri olarak söylüyorum bunu. apple işletim sistemi muazzam. kendine has bir tarzı var okey kabul. fakat batarya olayını çözmedikleri sürece muhtemelen bir süre daha yanaşmayı düşünmüyorum. bunu satıp oneplus 13 alma fikrine çok sıcağım.
Pro modellerinin tasarımı aşağıdaki gibi olacak deniliyor. Düz modellerde muhtemelen 120 Hz ekran getirilir onun dışında bir yenilik olmaz. Aynı zamanda pro modellerin kamera sensörlerinin değiştirileceğini düşünüyorum ben. Maddi durumunuz varsa bekleyin. 16 Pro ile arada ciddi fark yaratacak bir seri geleceğini sanmıyorum.
Düz serileri yerine Pro serilerini almak genelde daha mantıklı. Yerinizde olsam tabi en başta iPhone almam ama iPhone alacaksam ve bu ikilemde kaldıysam 16 Pro Max alırdım.
Pro modellerinin tasarımı aşağıdaki gibi olacak deniliyor. Düz modellerde muhtemelen 120 Hz ekran getirilir onun dışında bir yenilik olmaz. Aynı zamanda pro modellerin kamera sensörlerinin değiştirileceğini düşünüyorum ben. Maddi durumunuz varsa bekleyin. 16 Pro ile arada ciddi fark yaratacak bir seri geleceğini sanmıyorum.
Sızan tasarımların hepsi bu şekilde. Sanırım Dynamic Island'ın arkaya yansımış haliymiş. iPhone 11 serisi çıktığında da tasarımı kimse beğenmedi ama şu an insanlara en iyi tasarım hangi markada diye sorsan muhtemelen Apple'da der. Alışılır.
AMD RX 570 / MSI A320M A Pro VD S / AMD Ryzen 5 5500 / 16 GB RAM / 450GB SSD / 120 GB SSD / 1 TB Hard Disk / Irid 300 / HyperX Alloy Core / Rampage Hyalo M1 / Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık / Casper Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync FreeSync / ASUS VP228HE 21.5" 60 Hz 1ms HDMI Full HD / Redmi Note 13 Pro 5G
Herkese selamlar, dostlarım şu an halihazırda Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. iPhone 16 Pro Max alma niyetindeydim ancak IPhone'ların 17 serisi ile görüntüsünün değişeceği haberlerini okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.
Sizce beklemeli miyim yoksa 16 Pro Max alıp geçmek daha mı mantıklı?
Hocam Kıbrıs'ta ikamet ettiğimden iphone 16 promax 50bin 16 pro 42 bin civarında şuan.Ondan dolayı Apple mantıklı geliyor bana.Ama işte beklemeli miyim yeni seriyi ona emin olamıyorum