iPhone 17 serisi beklenilmeli mi?

BurakFitness

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, dostlarım şu an halihazırda Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. iPhone 16 Pro Max alma niyetindeydim ancak IPhone'ların 17 serisi ile görüntüsünün değişeceği haberlerini okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.
Sizce beklemeli miyim yoksa 16 Pro Max alıp geçmek daha mı mantıklı?

oneplus 13 al pişman olmazsın. uzun süre android kullanan ve 1 senedir apple 15 pro kullanan biri olarak söylüyorum bunu. apple işletim sistemi muazzam. kendine has bir tarzı var okey kabul. fakat batarya olayını çözmedikleri sürece muhtemelen bir süre daha yanaşmayı düşünmüyorum. bunu satıp oneplus 13 alma fikrine çok sıcağım.

Pro modellerinin tasarımı aşağıdaki gibi olacak deniliyor. Düz modellerde muhtemelen 120 Hz ekran getirilir onun dışında bir yenilik olmaz. Aynı zamanda pro modellerin kamera sensörlerinin değiştirileceğini düşünüyorum ben. Maddi durumunuz varsa bekleyin. 16 Pro ile arada ciddi fark yaratacak bir seri geleceğini sanmıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_28.png
    Screenshot_28.png
    262,9 KB · Görüntüleme: 111
Düz serileri yerine Pro serilerini almak genelde daha mantıklı. Yerinizde olsam tabi en başta iPhone almam ama iPhone alacaksam ve bu ikilemde kaldıysam 16 Pro Max alırdım.

Pro modellerinin tasarımı aşağıdaki gibi olacak deniliyor. Düz modellerde muhtemelen 120 Hz ekran getirilir onun dışında bir yenilik olmaz. Aynı zamanda pro modellerin kamera sensörlerinin değiştirileceğini düşünüyorum ben. Maddi durumunuz varsa bekleyin. 16 Pro ile arada ciddi fark yaratacak bir seri geleceğini sanmıyorum.
Bu kadar kötü bir tasarımı yapmazlar herhalde? Çok kötü duruyor.

Bu kadar kötü bir tasarımı yapmazlar herhalde? Çok kötü duruyor.
Sızan tasarımların hepsi bu şekilde. Sanırım Dynamic Island'ın arkaya yansımış haliymiş. iPhone 11 serisi çıktığında da tasarımı kimse beğenmedi ama şu an insanlara en iyi tasarım hangi markada diye sorsan muhtemelen Apple'da der. Alışılır.

Herkese selamlar, dostlarım şu an halihazırda Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. iPhone 16 Pro Max alma niyetindeydim ancak IPhone'ların 17 serisi ile görüntüsünün değişeceği haberlerini okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.
Sizce beklemeli miyim yoksa 16 Pro Max alıp geçmek daha mı mantıklı?

IPhone'den başka telefon al bence :)

Hocam Kıbrıs'ta ikamet ettiğimden iphone 16 promax 50bin 16 pro 42 bin civarında şuan.Ondan dolayı Apple mantıklı geliyor bana.Ama işte beklemeli miyim yeni seriyi ona emin olamıyorum

17 serisini bekleyin hiç çoktan tasarım değişecek farkınız olsun.
Yeni seri çıkınca onu alacak olan milyonlar olacak. Bir farkı olmayacak. 16 Pro Max en azından daha iyi.

Farkım olsun diye telefon alıyorsa 17 serisini beklesin ona bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı