iPhone 17 serisi çıktığında almaya değer mi?

dorren

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz gün iOS 26 sürümü tanıtıldı, büyük bir yenilik olarak senelerdir kullanılan tasarımdan başka bir tasarıma geçilecek. Eylül ayında yeni sürüm ve iPhone 17'ler geliyor, bende bu ay iPhone 16 Pro almayı düşünüyordum. Sizce 3 ay daha dayanıp beklenir mi, önemli değişiklikler gelecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz gün iOS 26 sürümü tanıtıldı, büyük bir yenilik olarak senelerdir kullanılan tasarımdan başka bir tasarıma geçilecek. Eylül ayında yeni sürüm ve iPhone 17'ler geliyor, bende bu ay iPhone 16 Pro almayı düşünüyordum. Sizce 3 ay daha dayanıp beklenir mi, önemli değişiklikler gelecek mi?
3 ay bekle.
Acelen yoksa tabii.

Kesinlikle erkenden konuşmak hata olur. Çıkınca forumlarda konuşulur. Yeni gelecek zamlardan ve uluslararası vergilendirmeden ötürü IPhone'ların daha da pahalanacağını düşünüyorum.

Aslında biraz acelem var şuanki telefonumun durumu hırpalanmış durumda 3 ay daha yoldaşlık etmek istemiyorum, ve 16 pro alacaksam 128Gb versiyonunu almayı düşünüyorum çok fotoğraf video uygulama kullanan birisi değilim, yetmezse icloud+ almayı düşünüyorum ve bazı yerlerde bi makale okudum, telefonun hafızası ne kadar dolarsa telefonun okuma yazması o kadar düşüyor ve telefon kasmaya donmaya başlıyormuş bilgisayarlardaki gibi, böyle birşey varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Aslında biraz acelem var şu anki telefonumun durumu hırpalanmış durumda 3 ay daha yoldaşlık etmek istemiyorum, ve 16 Pro alacaksam 128 GB versiyonunu almayı düşünüyorum çok fotoğraf video uygulama kullanan birisi değilim, yetmezse iCloud+ almayı düşünüyorum ve bazı yerlerde bir makale okudum, telefonun hafızası ne kadar dolarsa telefonun okuma yazması o kadar düşüyor ve telefon kasmaya donmaya başlıyormuş bilgisayarlardaki gibi, böyle bir şey varsa aydınlatırsanız sevinirim.

Sakın herhangi bir güncel telefonu 256 GB altında alma. iOS 26 developer beta yüklü ve kapladığı alana bak. 128 alırsan elinde kalabilir o telefon.

1749596902139.jpeg

Daha cikmadan kesin konusmak dogru olmaz ama 17 pro serisi guzel yeniliklerle gelecek gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı