iPhone 17 Slim, iPhone X’dan Bu Yana En Büyük Tasarım Değişikliği ile Gelebilir

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.983
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
iPhone 17 Slim tasarım

iPhone 16 serisinin Eylül ayında tanıtılması beklenirken iPhone 17 serisi hakkında iddialar da ortaya atılmaya devam ediyor. The Information‘dan gelen son iddia ise, iPhone 17 Pro yerine geleceği söylenilen iPhone 17 Slim modelinin iPhone X’dan bu yana yapılan en büyük tasarım değişikliklerini ortaya koyacağı yönünde. Habere göre Apple, arka kameraları sol üst köşeden üst orta […]

Devamı: iPhone 17 Slim, iPhone X’dan Bu Yana En Büyük Tasarım Değişikliği ile Gelebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Başka isim mi kalmadı umarım adı "Slim" gibi bir şey olmaz. PlayStation ismi gibi. Ultra takısı gelmeli eğer hepsinden pahalı ve premium bir cihaz olacaksa. Eğer orta şekerli 17 ile 17 Pro modeller arasında olacaksa mantıklı gibi. Sanırım boyut olarak 17 Plus'ın yerini alacak çok da premium bir şey gibi olmayacak.
 
Hayatımda daha saçma bir isimlendirme duymadım. Bir şeyin yanında Slim varsa ya bir alt modeldir ya da daha ince veya hafif modeldir. Bence kimsenin kafasında Slim amiral gemisi ismi olarak çağrışmaz. Bir de 15 Pro Max'in üstünde fiyatı olacakmış. Uzay teknolojisi ile gelmiyorsa fiyasko olur.
 
Apple yine bir şeyler deniyor, hayırlısı... Yapılan iş kötü olmaz ancak bu sefer sanki dananın kuyruğu kopmuş gibi saçma saçma isimlendirmeler yapıyorlar.
 

Geri
Yukarı